Naar inhoud springen

Gebruiker:AntonDirksen/Kladblok

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Simpelebril.nl

Simpelebril.nl is een online Webshop. Welke zich richt op de verkoop van met name leesbrillen, multifocale brillen, varifocale brillen, zwembrillen op sterkte en (overzet)zonnebrillen. Sinds oktober 2012 bestaat de webshop simpelebril.nl. In een periode van minder dan een jaar zijn ze gegroeid naar meer dan 100 klanten per dag.

Inhoud

Leesbril[bewerken | brontekst bewerken]

De leesbrillen van simpelebril.nl worden zorgvuldig met de hand uitgekozen voordat deze op de webshop getoond worden. Hierbij wordt gekeken naar de kwaliteit, duurzaamheid en de consumentenprijs. De sterktes zijn leverbaar vanaf +1,00 tot +4,00. De meeste leesbrillen hebben een standaard PD van 61mm.

Correctiebril[bewerken | brontekst bewerken]

Correctiebril, ook wel bril op sterkte genoemd voor zowel veraf als dichtbij als een combinatie hiervan. Simpelebril.nl gebruikt uitsluitend Nederlandse slijpers voor haar lenzen. Zodat de kwaliteit altijd gewaarborgd is. Ondanks dat er een limiet op de te leveren sterktes staan vermeld in de webshop, is levering in bijna alle sterktes mogelijk.

Monturen[bewerken | brontekst bewerken]

Om in te springen op de rage van het dragen van monturen met venster glazen is simpelebril.nl het verkopen van losse monturen gestart.

Zonnebrillen[bewerken | brontekst bewerken]

Alle zonnebrillen van simpelebril.nl vallen standaard onder "Polarized eyeware". De overzet zonnebrillen zijn hier een uitzondering op. Tevens zijn de overzet zonnebrillen geschikt voor alle monturen tot 130 x 40 mm.