Naar inhoud springen

Gebruiker:Bensteenstra

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Ben Steenstra (Nederland, 3 juli 1973) ondernemer, auteur, executive coach en spreker.


Ben Steenstra
Plaats uw zelfgemaakte foto hier
Algemene informatie
Volledige naam Benjamin Hanzen Steenstra
Geboren 3 juli 1973
Land Nederland
Website
Portaal  Portaalicoon   Literatuur

Als auteur, heb ik een passie voor het schrijven van artikelen en boeken over de balans tussen goed doen en uitblinken in een bepaald vakgebied. Dit houdt in dat ik schrijf over hoe je strategische ondernemingsplannen maakt en hoe je een startup begint, maar ook onderwerpen die gaan over de mindset van een ondernemer. In mijn artikelen probeer ik altijd mijn eigen ervaring met het starten van meerdere ondernemingen en mijn achtergrond in neurosemantiek en executive coaching over te brengen.

Als ondernemer, met mijn vaardigheden op het gebied van strategie, on- en offline marketing, communicatie en ontwikkeling draag ik bij aan een toekomstvriendelijkere wereld.

Als executive coach, help ik ondernemers of senior managers om uitdagingen binnen de onderneming of het privéleven aan te gaan en een betere versie van zichzelf te worden.

Als spreker in het openbaar, praat ik over onderwerpen als ondernemerschap in het algemeen, hoe je een startup begint, Meaningful Profit, stille autoriteit en mijn eigen turbulente reis om tot een Meaningful Profit onderneming te komen.

Grondlegger van

[bewerken | brontekst bewerken]
  • Meaningful Profit (Samen met Wassili Zafiris). Dit concept vertegenwoordigt een gulden middenweg tussen de profit- en non-profitsector. Het legt de focus op het creëren van waarde die zowel economisch als maatschappelijk relevant is.
  • Stille autoriteit. Dit concept gaat over het opbouwen van geloofwaardigheid en vertrouwen door middel van authenticiteit, kwaliteit en integriteit, in plaats van door luidruchtige zelfpromotie. Het benadrukt het belang van het laten spreken van daden en prestaties, waardoor een diepgaande en langdurige impact wordt gecreëerd.
Onderneming Activiteit periode
Become Damn Good Co-founder – Blog/Kennis platform 2023 - heden
Mindd Co-founder – Strategy, online and offline marketing & communicatie 2015 - heden
TheONE Co-founder – Video Bellen platform actief in 154 landen 2017 - heden
Proudly Open Minded Co-founder – NGO 2008 - heden
EcoWiser Co-founder – Minimaliseer het effect van je onderneming op het milieu 2009 - 2011
WeBellen Co-founder – Telecom Onderneming 2007 - 2012
Quince Founder – Internationaal reclame- en evenementenbureau inclusief software-afdeling met vestigingen in Amsterdam, Boedapest en Jakarta. 1993 - 2012