Naar inhoud springen

Gebruiker:Bouke/TQ2005

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

In 2005 deed ik voor de tweede keer mee met Thinkquest. Ik besloot samen met dezelfde persoon een website te maken over de Europese Unie, omdat dat ons een orgineel onderwerp leek, aangezien je maar weinig websites heb over de Europese Unie, voor leerlingen.

Op de website kan je informatie vinden over verschillende onderwerpen, zoals de Europese Grondwet, het Europees Landbouwbeleid, maar ook niet-EU onderwerpen, zoals de nieuwe Paus, het terrorisme in Nederland, het overlijden van Prins Rainier van Monaco, en nog veel meer. Ook hier kun je informatie vinden over belangrijke en bekende mensen in de Europese Unie, zoals Jose Manuel Barroso, maar ook Jan Peter Balkenende, Tony Blair en José Zapatero.

Maar je kunt natuurlijk ook veel informatie vinden per EU-land en niet-EU-land. De landen die op de website staan zijn alle landen die in Europa liggen, dus ook landen die niet lid zijn van de Europese Unie. Dat deden we, zodat men ook nog wat informatie kon vinden over andere landen in Europa.

Bij deze website hebben we ook veel interactief gebruikt, wat we nauwelijks gebruikten bij de website over de Strijd tegen het Terrorisme, van 2004. Helaas wonnen we voor deze website geen prijs.

Externe Links[bewerken | brontekst bewerken]