Naar inhoud springen

Gebruiker:DanielleTig/Kladblok

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

ING Private Banking Golf Week[bewerken | brontekst bewerken]

De ING Private Banking Golfweek is een verrassend en nieuw golfevenement voor jong en oud. Speciaal voor dit event wordt Prise d’eau in festivalsfeer gebracht. Er zijn tal van activiteiten onder welke gratis clinics, trickshows, demonstaties, footgolf, optredens en aansprekende golfwedstrijden.

Algemeen[bewerken | brontekst bewerken]

De ING Private Banking Golf Week is jong, verrassend en nieuw. Het toernooi is een kweekvijver voor nieuwe wedstrijdformules die de sport snel, spannend, spectaculair en fun maken. Het is een sportevenement met deelname van PGA Professionals en (ex) topsporters. Het is een breedte sportevenement met deelname van 16 golfclubs van Nederland. Het is een golfevenement voor jong en oud waarbij je zelf kan golfen, kan kijken, les kan nemen en zelfs kan feesten. Het evenement ademt de sfeer van een festival, een golffestival.

Opzet[bewerken | brontekst bewerken]

Bekende golfers en sporters maken hun opwachting in de Legends Golf Trophy. Twaalf Nederlandse (ex-)topsporters onder wie Anne van Dam, Robert-Jan Derksen, Ruud Gullit en Ronald de Boer nemen het op tegen een buitenlands team met twaalf sporthelden van weleer. In het KLM Open Wild Card toernooi strijden Nederlandse professionals in een vernieuwend wedstrijdformat om twee startbewijzen voor het KLM Open 2017.