Gebruiker:Drbreznjev

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Welkom[bewerken | brontekst bewerken]

Ik heet u vanaf deze plaats van harte welkom. Ik ben vereerd dat u de moeite heeft genomen om mijn gebruikerspagina te bezoeken. Ik hoop dat uw bezoek meer inzicht geeft in mij als persoon en mijn beweegredenen om mee te doen aan Wikipedia.

Persoon[bewerken | brontekst bewerken]

Zoals u al had kunnen vermoeden, is Dr. Breznjev afgeleid van de U.S.S.R.-leider Leonid Brezjnev. Al sinds mijn vroege tochten over het internet is dat mijn schuilnaam, en dat zal ook nog wel zo blijven. Vindt u ergens deze naam, dan is er geen twijfel: dat ben ik! Ik ben een student HEAO Bedrijfseconomie in Leeuwarden en heb de respectabele leeftijd van 21 jaren op 10 juli van dit jaar bereikt.

Ambassadeur[bewerken | brontekst bewerken]

Sinds september 2005 ben ik ambassadeur van de Friese Wikipedia. Mocht u vragen hebben over de Fryske Wikipedy; gelieve mij daar te contacteren.

Project[bewerken | brontekst bewerken]

Ik ben al sinds 13 november 2003 ben ik een gebruiker van Wikipedia (NL). Daarnaast ben ik ook lid van de Friese en Engelse Wiki's Maar bijna direct na mijn aanmelding zijn bijdragen aan dit project verwaterd. Ik heb in het afgelopen jaar nog niet veel artikelen opgezet of bewerkt. Mijn eerste doel is om vooral de pagina's die op de nominatie staan om te worden verwijderd, zo aan te passen dat zij geschikt zijn voor Wikipedia. Want bijna elk onderwerp heeft toch recht op een Wiki-pagina, zo is mijn mening. Vooral het gebruik van de Engelse wiki zal ik niet schuwen. Mijn relatief grote bijdragen op de Nederlandse Wiki zijn:

Tot wederziens[bewerken | brontekst bewerken]

Ik wens u vanaf deze plaats nog een prettig dag en blijf uitkijken naar mijn bijdragen, door regelmatig deze pagina te blijven bezoeken. Daarnaast kunt u altijd reageren op mijn Overlegpagina over mijn goede of minder goede acties en bijdragen.