Naar inhoud springen

Gebruiker:F.E.A.R.II

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Welkom op de gebruikerspagina van F.E.A.R.II.

Ik maak al een tijdje gebruik van Wikipedia als naslagwerk. Nadat ik een aantal kleine wijzigingen heb doorgevoerd in een aantal artikelen heb ik besloten om toch een eigen profiel aan te maken.

In het dagelijks leven ben ik salarisadministrateur. Hierdoor heb ik "enige" kennis van het voeren van een salarisadministratie, loonheffingen, sociale verzekeringen en arbeidsrecht. Daarnaast liggen mijn interesses op de volgende vlakken:

  • PC-gaming

In de jaren tachtig begonnen met de Commodore64 en via de MSX en de Apple MacIntosh inmiddels aanbeland bij de PC. Ik ben een echte PC-gamer en de consoles zijn niet aan mij besteed. In het verleden heb ik samen met een groep vrienden meerdere malen LAN-parties voor ongeveer 100 deelnemers georganiseerd. Tegenwoordig doe ik alleen nog aan het thuis gamen.

  • Scouting

Inmiddels ben ik al 23 jaar lid van een scoutinggroep.

  • Voetbal

Als supporter van de mooiste club van Nederland en in het bezit van een seizoenkaart, zal ik ook hieraan af en toe een bijdrage leveren.

  • Actiethrillers (boeken)

Mijn favoriete auteurs zijn Ludlum, Tom Clancy en Frederick Forsythe.

  • Films

Ik ben een filmfan met een eigen smaak. De meeste standaard actiefilms zijn aan mij niet besteed. Ik hou veel meer van thrillers, komedie en zo af en toe een goede horror.

Dit zijn in het kort de onderwerpen die mij het meest interesseren. Op dit moment heb ik geen idee hoeveel tijd ik in het schrijven voor Wikipedia zal gaan steken, maar ik zal altijd proberen om zoveel mogelijk aan bronvermelding te doen. Mijn motto is: Zonder bronvermelding is een wijziging slechts speculatie.

Laat gerust een bericht achter op mijn overlegpagina. Ik zal mijn best doen om snel te reageren, maar aan scheldpartijen en ongefundeerde beschuldigingen besteed ik geen tijd.

De allerbeste groeten,

--F.E.A.R. II 22 mei 2010 14:39 (CEST)