Gebruiker:Farbenklang

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Farbenklang is de gebruikersnaam op de Wikipedia van Michiel Kersten.

Korte biografie (werk gerelateerd) Ik ben van huis uit kunsthistoricus en in 1985 cum laude afgestudeerd op een onderwerp uit de Nederlandse prentenkunst uit de Gouden Eeuw: Vrolijke feestvierende boeren in de traditie van Pieter Bruegel. Ik heb voor diverse Nederlandese musea gewerkt, waaronder Teylers Museum, Gemeente Musea Delft (Stedelijk Museum Het Prinsenhof, Museum Lambert van Meerten en Volkenkundig Museum Nusantara), Frans Hals Museum | De Hallen Haarlem en Het Rembrandhuis. Mijn gebieden van interesse betreffen vooral Nederlandse kunst uit de 16de t/m de 20ste eeuw, in het bijzonder de kunst uit de 17de eeuw. Daarnaast ben ik de laatste tien jaar vooral bezig met moderne kunsten (ca. 1850-1920). Waarbij Paul Cézanne en Henri Matisse mijn grote interesse hebben. Samen met enkele collega's heb ik de laatste jaren een kunsthistorisch bureau opgericht en uitgebouwd (Artetcetera. Kunst in woorden) dat rondleidingen, excursies en kunstreizen organiseert.

Online Marketeer Behalve kunsthistoricus ben ik ook online marketeer. Vanuit die hoedanigheid ben ik vooral bezig met content creatie, SEO (Search Engine Optimization) en e-mailmarketing. In deze hoedanigheid werk ik onder meer voor de IJsbaan Haarlem.

Woonplaats Ik woon in Heemstede, waar ik mij in mijn schaarse vrije tijd als trainer inzet voor het inline-skaten (officieel ST3-gediplomeerd). Zelf ben ik een enthousiast schaatser, fietser en inline-skater.

Contact Wil je contact met mij opnemen? Stuur dan een mailbericht naar: michiel.kersten-at-outlook.com