Gebruiker:FlorianZandbergen/Kladblok

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Bijles Aan Huis[bewerken | brontekst bewerken]

Bijles Aan Huis is een digitaal bijles platform voor online en offline bijlessen[1]. Bijles Aan Huis biedt leerlingen de mogelijkheid om vanuit elke plek hulp te krijgen bij het maken van huiswerk. Tevens wordt hulp geboden bij het studeren van extra lesstof ter ondersteuning van een bepaald vak in de vorm van bijles. Bijles Aan Huis focust zich op een laagdrempelige maar op maat gemaakte huiswerk assistentie voor leerlingen. Daarnaast richt Bijles Aan Huis zich op het aanbieden van een bijlesplan om de best mogelijke voorbereiding te bieden op het maken van toetsen en examens voor leerlingen van de basisschool en middelbare school.

Het platform[bewerken | brontekst bewerken]

Het initiatief werd in 2013 gestart door Jamie Schuller[2], om de markt van toen nog klassieke bijles instituten te doorbreken[3]. Bijles Aan Huis was het eerste platform in Nederland waar leerlingen direct een bijles docent konden boeken en contact konden leggen met bijles docenten. Door het wegvallen van deze bemiddelingspartij, kon Bijles Aan Huis lagere tarieven bieden dan de traditionele bijles instituten.

Nadat Bijles Aan Huis opnieuw startte in 2018, toen Florian Zandbergen mede-oprichter werd, is Bijles Aan Huis het eerste Nederlandse bijles bureau geworden dat online bijles aanbiedt. Hiervoor werd een speciaal platform ontwikkelt dat online leren extra gemakkelijk maakt. Zo kan een leerling direct een lesboek uploaden en kunnen de leerling en docent tegelijkertijd live aantekeningen maken. Door bijles niet meer locatie gebonden te maken, maakte Bijles Aan Huis bijles voor het eerst toegankelijk in heel Nederland.

Referenties[bewerken | brontekst bewerken]

  1. (en) 🎓Bijles Aan Huis | Alles voor het beste resultaat!. Bijles Aan Huis. Geraadpleegd op 10 maart 2020.
  2. Pubble.nl, Bijlessen Aan Huis | De Vierklank. DeVierklank. Geraadpleegd op 10 maart 2020.
  3. Druk op de bijlesmarkt: meer scholieren zoeken hulp. Metronieuws.nl. Geraadpleegd op 10 maart 2020.