Gebruiker:Floris.ikwiki/Kladblok

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Maak je naam onvergetelijk - zo bedenk je een bedrijfsnaam die wél werkt is een non-fictie boek van Floris Hülsmann dat in 2018 verscheen bij uitgeverij Haystack.

In dit boek deelt namenexpert Floris Hülsmann al zijn geheimen voor het vinden van goede bedrijfsnamen en merknamen. Hij ontwikkelde een methode om originele en pakkende namen te bedenken die opvallen tussen de 180.000 namen die elk jaar in Nederland worden bedacht.

De methode in Maak je naam onvergetelijk helpt om de juiste naam te vinden. Ook wordt beschreven hoe de naam gebruikt kan worden voor marketingcampagnes en wat er allemaal wel en niet mag met namen.

Floris Hülsmann (1970) is eigenaar van naamcreatiebureau Namarama. Hij werkte jarenlang als copywriter bij reclamebureau's als TBWA en JWT. . in de reclame en won prijzen voor succesvolle reclamecampagnes. Hij heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van merknamen en werkt voor diverse opdrachtgevers in binnen- en buitenland, zoals ABN AMRO, Leen Bakker, TUI en Zilveren Kruis.

ISBN 9789461262936