Gebruiker:FrankRenard/Kladblok

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

http://www.gcdewildeman.be/

GC De Wildeman is een klein gemeenschapscentrum op een boogscheut van Leuven. Elke week is er wel iets te beleven. Het programma is heel uiteenlopend zodat iedereen zijn gading vindt.

Zo programmeren we voor de allerkleinste, de scholen, de senioren, de jeugd, ... en staat er theater, comedy, rock, jazz, pop, folk, klassiek, films, lezingen... op het programma.

Info & weetjes Vestiaire We hebben geen bewaakte vestiaire in GC De Wildeman. We beschikken wel over kapstokken in de zaal. Genummerde plaatsen U hoeft niet meer aan de deur aan te schuiven omdat u per voorstelling een vaste plaats krijgt toegewezen. Op uw (e-) ticket staat het stoel -en een rijnummer. Als u uw zitje niet vindt kunt u altijd hulp vragen aan de vrijwilligers aan de ingang van de zaal. Aanvangsuur Op uw ticket staat het beginuur van de voorstelling. We raden u aan om zeker 15 minuten op voorhand aanwezig te zijn. Laatkomers kunnen niet meer binnen. De avondbalie gaat 30 minuten voor aanvang van de voorstelling open. De zaal gaat 15 minuten voor de aanvang van de voorstelling open. Parking Aan GC De Wildeman en achter de vroegere bibliotheek is er een ruime parking. Parkeren is gratis. Tickets Tickets kunnen niet worden omgeruild of terugbetaald. Aangepaste plaats nodig? Als u een rolstoelgebruiker bent, gelieve dit dan bij uw reservatie te vermelden. Mensen met een begeleiderspas hebben gratis toegang. U dient daar wel een ticket voor te reserveren. We beschikken over aangepast sanitair. Leesbaarheid website Bovenaan rechts op deze website vind je een kleine en een grote drukletter A. Mits klikken op de grote drukletter A kan je de lettergrootte van deze website aanpassen naar wens. Foto's maken Tijdens de voorstellingen is het verboden te fotograferen en/of geluids- of beeldopnames te maken. We hebben wel onze vaste huisfotograaf die de voorstellingen op de voet volgt. Deze foto's komen op de website. Adresgegevens publiek De publieksgegevens, verzameld via informatie-aanvraag of reservering, worden niet doorgegeven aan derden, maar worden uitsluitend aangewend om u op de hoogte te houden van ons programma en om u te verwittigen in geval van wijzigingen of eventuele afgelasting. U hebt steeds het recht om uw persoonlijke gegevens op te vragen, te wijzigen of te laten schrappen.



http://www.gcdewildeman.be/