Gebruiker:Frans Bosch

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Crystal Clear filesystem folder home2.png Crystal Clear app korganizer.png Crystal Clear action configure.png Crystal Clear app kcontrol.png Crystal Clear filesystem folder txt.png Crystal Clear filesystem folder tar.png Crystal Clear app wp.png Crystal Clear action bookmark.png
Gebruikerspagina Mijn bijdragen Recente bijdragen Mijn edits Overlegpagina Plaats een bericht Handtekening Verdiende sterren/bloemen
Crystal Clear app kfm home.png Welkom op de gebruikerspagina van Frans Bosch
maandag, 10 augustus 2020, 18:46
Crystal Clear app kfm home.png
Welkom

Welkom op mijn gebruikerspagina!

Sinds 2006 ben ik geregistreerd en schrijf ik diverse bijdrages voor wikipedia, ben echter vanaf 2010 wat minder actief geworden. Ik hou mij voornamelijk bezig met autosnelwegen in Europa, maar schrijf soms ook andere artikelen, zoals over kabelbanen, spoorlijnen en luchtvaart.

Alle activiteiten die ik hier uitvoer kunt u lezen op mijn gebruikerspagina. Als er iets niet naar wens is of als u een (positieve of negatieve) opmerking heeft, dan hoor ik dat graag via m'n overlegpagina.

Hartelijke groeten,
Frans Bosch | overleg


WikipediaDit is een gebruikerspagina

Als u deze pagina op een andere website aantreft dan op Wikipedia, bekijkt u een zogenaamde "mirror"-website. Wees u er dan van bewust dat deze pagina verouderd kan zijn en dat de gebruiker die op deze pagina wordt genoemd geen persoonlijke betrokkenheid heeft met enige andere versie van deze pagina dan die op Wikipedia zelf. De oorspronkelijke gebruikerspagina vindt u op Wikipedia.

De tekst op deze pagina, subpagina's en bijbehorende overlegpagina's valt uitdrukkelijk niet onder de GNU FDL. Het is niet toegestaan (delen van) betreffende teksten te kopiëren zonder mijn uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.