Gebruiker:Frans Bosch

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Gebruikerspagina Mijn bijdragen Recente bijdragen Mijn edits Overlegpagina Plaats een bericht Handtekening Verdiende sterren/bloemen
Welkom op de gebruikerspagina van Frans Bosch
maandag, 4 maart 2024, 11:41
Taalvaardigheid
nl-N Deze gebruiker heeft het Nederlands als moedertaal.
de-4 Dieser Benutzer beherrscht Deutsch auf muttersprachlichem Niveau.
en-3 This user has advanced knowledge of English.
fr-1 Cet utilisateur dispose de connaissances de base en français.
Gebruikers per taal

Sinds 2006 actief voor wikipedia, voornamelijk bezig met autosnelwegen in Europa, maar lever soms ook andere bijdragen aan artikelen, over o.a. kabelbanen, spoorlijnen en luchtvaart. Parallel ook present op de Duitse wikipedia en Wikicommons.

Alle activiteiten die ik uitvoer kunnen nagelezen worden op mijn gebruikerspagina. Feedback ontvang ik graag op m'n overlegpagina. Bij voorbaat dank!

Hartelijke groeten,
Frans Bosch | overlegWikipediaDit is een gebruikerspagina

Als u deze pagina op een andere website aantreft dan op Wikipedia, bekijkt u een zogenaamde "mirror"-website. Wees u er dan van bewust dat deze pagina verouderd kan zijn en dat de gebruiker die op deze pagina wordt genoemd geen persoonlijke betrokkenheid heeft met enige andere versie van deze pagina dan die op Wikipedia zelf. De oorspronkelijke gebruikerspagina vindt u op Wikipedia.

De tekst op deze pagina, subpagina's en bijbehorende overlegpagina's valt uitdrukkelijk niet onder de GNU FDL. Het is niet toegestaan (delen van) betreffende teksten te kopiëren zonder mijn uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.