Gebruiker:Henna/KroegOnderwerp/ 14 Sjablonen hulp gevraagd

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Sjablonen hulp gevraagd[bewerken | brontekst bewerken]

Ik heb zojuist Sjabloon:Laatste 16 en Sjabloon:Laatste 8 zonder 3 van de Engelse Wiki gekopieerd, echter nu zou ik ook graag een Sjabloon:Laatste 16 zonder 3 en een Sjabloon:Laatste 8 willen hebben. Zonder 3 houdt dus in zonder de optie van een wedstrijd om de derde plaats erbij te hebben staan. Kan iemand die een beetje verstand van sjablonen heeft me hierbij helpen? Wanneer ik zelf het een en ander probeer ligt meteen het hele sjabloon overhoop en dat is uiteraard niet de bedoeling. Alvast bedankt, FvS | Overleg 28 mrt 2006 17:41 (CEST)

Het sjabloon Sjabloon:Laatste 16 zonder 3 is nu OK lijkt me. Waar staat het Engelse origineel, dan maakt het eenvoudiger om met dezelfde velden een "Sjabloon:Laatste 8" te maken. - Robotje 28 mrt 2006 18:47 (CEST)
Hier, en:Template:Round8 en hier en:Template:Round16 de originelen. Bedankt FvS | Overleg 28 mrt 2006 19:59 (CEST)
Ik heb zojuist Sjabloon:Laatste 8 aangemaakt van en:Template:Round8, maar acheteraf blijkt dat deze hetzelfde is als Sjabloon:Laatste 8 zonder 3. Een verwarrende vertaling. Zou je Sjabloon:Laatste 8 niet beter Sjabloon:Laatste 8 met 3 kunnen noemen, om in de toekomst eenvoudig de schema's van en:wikipedia over te kunnen nemen?. Op en:wikipedia heb ik geen Sjabloon:Laatste 8 kunnen vinden. Svp mijn versie verwijderen of wizjigen. HenkvD 28 mrt 2006 21:37 (CEST)
Op de en:wiki kon ik inderdaad ook geen sjabloon:laatste 8 vinden, vandaar mijn vraag om hulp hier;). Wat bedoel je overigens met "om in de toekomst eenvoudig de schema's van en:wikipedia over te kunnen nemen"? Het was in eerste instantie mijn bedoeling gewoon Sjabloon:Laatste 16 over te nemen en ik wilde daar later laatste 8 aan toevoegen, maar kwam er dus achter dat die er alleen was zonder de derde plaats. Eigenlijk zijn beide varianten handig om in ieder geval beschikbaar te hebben, vandaar dat ik die zonder 3 ook kopieerde en hier de vraag stelde of beide ontbrekende sjablonen (die dus niet op de en:wiki staan) aangemaakt konden worden. Of er met 3 of geen toevoeging bij sjabloon:laatste 16 en laatste 8 wordt neergezet maakt verder niet zoveel uit denk ik. FvS | Overleg 28 mrt 2006 21:47 (CEST)