Gebruiker:Hondeman

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

In januari 2004 op Wikipedia gestuit en enthousiast geworden over dit initiatief besloten zelf ook een- of meerdere bijdragen te leveren.

Mijn volledige naam is Frans Hondeman. Ik woon in Amsterdam en ben vrij veel met internet bezig.

Ik heb als systeem- en netwerkbeheerder bij de Universiteit van Amsterdam gewerkt. Eerst bij de FNWI (faculteit Natuurwetenschappen Wiskunde en Informatica). Dit omvat o.a. ook Sterrenkunde en Biologie maar dan werd de afko moeilijk uitspreekbaar. Mede hierdoor heb ik interesse in exacte wetenschap (vooral Natuurkunde). Na een trieste reorganisatie werd ik systeem- en netwerkbeheerde bij de centrale Universiteit (het IC).

Daarna heb ik 1 jaar een 1/2 baan gehad als informatica-docent op een middelbare school (Fons Vitae), en een 1/2 baan als ICT-adviseur. Daarna weer hard-code software engineer en systeembeheerder bij raywyse. Tegenwoordig ben ik partner in een eigen ICT bedrijf: TACTA

Maar heb ook wat hobby's: sinds de aanschaf van een Digitale camera maak ik van heel amsterdam foto's. Daarnaast probeer ik wat artistiek te doen met schilderen (acrylverf heeft mijn voorkeur).