Gebruiker:Ikkenickdanniet

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

(ikke)Nick(danniet)[bewerken]

Hallo, mijn naam is (ikke)Nick(danniet) en welkom op mijn gebruikerspagina. Ik ben in 1998 geboren in het Noord-Brabantse Helmond en woon tegenwoordig in Wageningen. Hoewel ik sinds begin 2012 Wikipedia bewerk, heb ik nog steeds het idee dat ik slechts een beginneling ben. Ik weet min of meer wel hoe alles werkt, maar een fatsoenlijk en relevant artikel schrijven is me nog niet gelukt. Hopelijk komt daar ooit verandering in. ;-)

De oorsprong van mijn gebruikersnaam is misschien interessant om te vertellen. Ik wilde namelijk een account aanmaken bij een website onder de naam 'ikkenick', maar omdat deze naam om de een of andere reden niet kon, werd ik enigszins chagrijnig en veranderde ik de naam in 'ikkenickdanniet', in de zin van: "Dan niet, hè!" Deze gebruikersnaam was wel mogelijk en is vervolgens blijven hangen.

Foto[bewerken]

Winter Palace Panorama 2.jpg
Het is nu drie jaar geleden en Sint-Petersburg is nog steeds een van m'n favoriete steden.

Interesses[bewerken]

Ik ben geïnteresseerd in aardrijkskunde, geschiedenis en sociale kwesties/problemen en in mindere mate ook in politiek. Op het gebied van aardrijkskunde gaat mijn voorkeur vooral uit naar de culturele en ecologische aspecten en niet naar de economische aspecten. Mijn studie ligt ook wel in dit straatje, die is namelijk landschapsarchitectuur en ruimtelijke planning in Wageningen.

Als het over geschiedenis gaat, vind ik vooral relatief hoogontwikkelde beschavingen interessant, en als het over sociale kwesties gaat, kan alles met ethiek mij wel boeien. Gek genoeg heb ik vaak geschreven over aardrijkskundige onderwerpen, maar eigenlijk nooit over zaken die te maken hebben met geschiedenis, sociale kwesties of politiek.

Links naar mijn pagina's[bewerken]