Gebruiker:J. Schep

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Ik ben Hans Schep (1950). Mijn ouders hebben mij: Johannes genoemd, maar in de wandelgangen is het gewoon: Hans. Geen pseudoniem. Daar zie ik het voordeel niet van in en ik sta achter alles wat ik schrijf.

Ik ben gelukkig getrouwd en ik heb een stapeltje kinderen die allen inmiddels 18+ zijn. In het dagelijks leven ben ik advocaat, sinds 1977. Ik doe uitsluitend zaken, die verband houden met het verkeer, en wel met de schaduwzijde ervan. Verkeersongevallen dus.

Wikipedia heeft in 2005 mijn aandacht getrokken, toen ik op zoek was naar iets over Erasmus. Ik moest een verhaal houden bij een afscheid van iemand, die vervroegd met pensioen ging. Ik ben er gebruik van blijven maken voor onderwerpen, waar ik te weinig van af weet. Buiten mijn vakgebied, dus.

Begin 2006 heb ik een eerste poging gewaagd om op mijn vakgebied iets aan Wikipedia toe te voegen. Boeiend te zien, dat er vrij snel, dezelfde dag nog, op mijn eerste pennenvruchten werd gereageerd. Ik kreeg wat bruikbare aanwijzingen en het verhaal groeide. Een paar dagen later zag ik, dat er weer iets was toegevoegd aan mijn eerste verhaal.

Dat vraagt om meer. Ik zal mijn best doen.