Gebruiker:Jc kortekaas apotheker

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

JC Kortekaas apotheker was Wikipedia begonnen als lezer. Al heel snel als verbeteraar. Daarna vooral met het plaatsen naar verwijzingen van de relevante tekstbestanden. Na jaren als rode deelnemer te hebben meegedaan, had ik toch maar besloten enige tekst op deze pagina neer te zetten, om voortaan blauw te kunnen meedoen in Wikipedia. Op 18 november 2015 besefte ik dat Wikipedia gerund wordt door anonieme Wikipedianen, die zich niet in hun kaarten laten kijken. Trotten uit Het monster Trotteldrom. Het monster in Wikipedia blijkt geheel uit een grote drom Wikipedianen te bestaan. Wink.png Tijd om ermee te stoppen. Het einde van eindeloos en de Wet van Gresham. 6 December 2015. Zie ook de items 39,40,41,en 43 van de discussie op de overlegpagina.

Wegens een fundamenteel gebrek aan farmaceutisch-toxicologische kennis bij Wikipedia-Nederlands door de fipronilcrisis weer even terug. Toen brak er oorlog uit op Wikipedia tussen de anonieme fundamentalisten, een academicus met open vizier en de andere Wikipedianen die gedwongen werden partij te kiezen. De fipronilcrisis bleef bungelen. Hoewel de grote andere talen hun desbetreffende lemma hadden, poogden anonieme Nederlandse ambtenaren het Nederlandstalige equivalent te torpederen. Zie mijn overlegpagina hoe "De Cock" en de Bommelsaga al eerder werden aangevallen.

Het vertrek van Moira Moira na een heksenjacht door minne Wikipedianen legt de kern van Wikipedia bloot. Drammers winnen van inhoud. Zie ook mijn waarschuwingen voor de komst van crystal meth naar Europa, dat leidde tot een blokkeerverzoek. De Netflix-serie Breaking Bad werd afgedaan als niet relevant.