Gebruiker:Jens Skylab/Kladblok

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

SkyLab b.v.[bewerken | brontekst bewerken]

Algemeen[bewerken | brontekst bewerken]

SkyLab B.V. is een Nederlands bedrijf opgericht op 29 juni 2017 in Maassluis. het bedrijf classificeert zichzelf als een professioneel (maatwerk) leverancier van sensoren, volgsystemen en terugvindsystemen waarmee u objecten kunt monitoren, bewaken, volgen en lokaliseren.[1].

Hardware[bewerken | brontekst bewerken]

SkyLab is een merk onafhankelijke leverancier van bedrade en onbedrade Sensoren, GPS volg- en meetsystemen.

Naast deze systemen bieden zij ook oplossingen voor weerwaarnemingen, waterstand en CO2 – metingen, volume meetoplossingen en zelfs digitale muizenvallen. SkyLab B.V. is gespecialiseerd in deze systemen te koppelen aan de nieuwe LoRa technologie.

Maatwerk[bewerken | brontekst bewerken]

zij zijn experts in het produceren van volg- en terugvindsystemen op productniveau en hebben de techniek en kennis voor beveiliging en observatie van goederen, objecten en personen.

Daarnaast ontwikkelt Skylab maatwerk sensor oplossingen voor diverse problemen uit de markt hierbij maken zij gebruik van bestaanden producten welke geschikt worden gemaakt voor een specifieke toepassingen of ontwikkelen een product volledig op maat als hiervoor reeds nog geen geschikte oplossing voor beschikbaar is.

Applicatie Hosting[bewerken | brontekst bewerken]

SkyLab B.V. doet onder andere ook aan het hosten van applicaties voor alle standaard GPS, GSM, LBS, LoRa en IoT systemen. Deze applicaties kunnen op iedere computer, laptop, tablet of smartphone met internetverbinding gebruikt worden. Dankzij jarenlange ontwikkeling, opgebouwd met de expertise van gebruikers en ontwikkelaars, zijn de applicaties geoptimaliseerd.

deze applicaties worden continue doorontwikkeld en aangepast. Hierbij speelt SkyLab B.V. in op de behoeftes uit de markt en kijken zij naar nieuwe ontwikkelingen, toepassingen en producten