Naar inhoud springen

Gebruiker:Jesse20705/Kladblok

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Bradley van Dijk is een Nederlandse Influencer, nu vooral bekend om zijn video's op de sociale media website Tiktok. Daarvoor maakte hij video's op Youtube & streamde hij op het streaming platform Twitch.

*Waarschuwing, ernstig taalgebruik later in dit artikel*[bewerken | brontekst bewerken]

Over de Bradge.

Één van de bekenste karakteristieken van de Bradge is zijn gewicht. Hij deed veel 'food reviews', vergelijkbaar met zobekende Mukbangs. Hij is zo door zijn video's heen zwaarder geworden en is daardoor ook op internet lastig gevallen. Op het moment van publicatie van dit artikel is Bradley al 9,4 kilo afgevallen & waarschijnlijk nu rond de 150 kilo. Van Dijk wil graag beter eten en afvallen. Dit deelt van Dijk op zijn sociale media.

Hij is hiervoor 3 maanden weggeweest, na advies van de politie. Hij is namelijk lastiggevallen door een groep internettrolls, en die wisten op gegeven moment persoonlijke gegevens van hem. Hij was daardoor geforceerd te verhuizen, en drie maanden offline te blijven. De internettrolls deden verscheidende dingen, zoals voor zijn huis schreeuwen en ze hebben een raam ingegooid.


Bradge Quotes.

"Is dat serieus een vraag die je moet stellen gast? Je weet kankergoed wie ik ben. Vieze KankerNSB'er [1]dat je er rond loopt. Kankerhond. Bah"

"1 Kleine Kapsalon. 1 Patatje. En een milkshake chocola. Zou je denken Gast, waarom zo kneiterveel? Ik ben ook kneiterveel."

"Ik stop niet voor het zebrapad. Oprecht niet. Ik stop niet voor het zebrapad. Ik rij ze hartstikke dood. Moet ik dan zitten? Prima, maar dit moet ophouden. Dit is achterlijk."

"Ik ben echt dat gekanker nu zat dat mij iedere keer flikker op man, Daniël de Ridder achterlijke randdebiel."

  1. (30 januari 2022). Nationaal-Socialistische Beweging. Wikipedia.