Gebruiker:JordansLegends

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Het verhaal van de 3 broeders van liefde.

Rond het Jaar 809 waren er 3 onbekende mannen bevriend geraakt in een klein dorp in Italië tijdens een oorlog die al na 1 jaar overging.die vrienden hadden een broederlijke band met elkaar en besloten om bij elkaar te wonen en ze hadden vrienden voor het leven, maar dit leven alleen de broeders wouden bij elkaar zijn voor altijd. 7 jaar later in het jaar 816 waren de 3 vrienden samen van plan om op avontuur te gaan zoekend naar De Fontein des Levens, maar ze konden niks vinden dus ze gingen terug na maanden zoeken. Ze overnachten die nacht in een grot ver van het bekende land. 1 van de broer hoorde water stromen dus hij dacht dat het regende dus ging hij kijken buiten maar hij zag niks hij keek in het rond en zag geen water. Toen ging hij terug naar de grot en het geluid werd het harder en harder. Hij maakte de andere 2 wakker en vertelde dat hij wat hoorde hij hoorde de broeders hoorde het ook, ze gingen verder de tunnel in en zagen water en keken naar iets groots een geest iets magisch.

De beschermer van de fontein

De geest vertelde dat hij de beschermer was van de fontein van des levens en hij bepaalde of je het mocht drinken. De broeders vertelde dat ze alle 3 geen familie hadden alleen elkaar en ze willen elkaar niet kwijt. De geest maakte een afspraak hun mogen bij elkaar blijven voor altijd maar alleen elkaar niemand anders, de broeders dronken het water en gingen toen weer terug naar hun dorp. Jaren later hadden de broeders iemand gevonden, liefde, de ware en het meisje van je dromen, maar doordat hadden ze de belofte met de geest verbroken, die nacht waren de broers bezocht door de boze geest. Hij was kwaad maar de broeders vroegen hem om hun niet te vermoorden, maar hij had iets ergers in gedachten.


De vloek

De broeders werden door de geest vervoekt. Ze zouden voor eeuwig leven maar liefde zou onmogelijk zijn opnieuw en opnieuw, het ergste was dat als ze steeds werden herboren dat ze niets meer wisten van hun vorige leven. Behalve dat 1e leven dat vast zit in hun hoofd en weet dat zijn broeders ergens vast zitten en dat hij niks kan doen.


Het nu

de 3 broeders ver van elkaar maar weten niks meer van elkaar, voor alle 3 liefde onmogelijk.

Broeder 1: hij zou liefde in het begin accepteren maar na de jaren zou hij het opgeven en alleen eindigen.

Broeder 2: hij zal verliefd zijn op dat ene meisje met het antwoord nee maar opgeven dat kan hij niet hij zal het proberen tot zijn dood.

Broeder 3: altijd op zoek geweest maar de ware en vaak dacht hij het gevonden te hebben maar dan gebeurt dat weer opnieuw en opnieuw.

De broeders alleen in de wereld van nu maar voor hun is altijd liefde onmogelijk tot aan de jaren hier ver voorbij.