Gebruiker:Jouri de vylder

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

gebruikerspagina Jouri De Vylder[bewerken | brontekst bewerken]

Inleiding[bewerken | brontekst bewerken]

Mijn naam is Jouri De Vylder, en voor de opleiding in afstandsonderwijs 'Bachelor in de Maatschappelijke Veiligheid' ontwierp ik deze Wikipedia pagina. Deze pagina bevat de drie opdrachten of linken naar de opdrachten in het kader van het vak 'Beeld'. Ik zal deze pagina gaandeweg bijwerken en updaten naarmate ik me de opdrachten uitvoer.

Opdracht[bewerken | brontekst bewerken]

Filmbespreking


Ik koos de film "Richard Pryor : live in concert" en maakte een inhoudelijke bespreking op de wikipagina richard pryor : live in concert


Fotomontage

De fotomontage die ik maakte voor deze cursus is een bundeling van foto's uit twee citytrips. In oktober 2009 ontdekten mijn echtgenote en ikzelf het prachtige Rome. Afgelopen zomer gingen we tijdens onze vakantie met de kinderen één dag naar Barcelona. De docent zal nog een afzonderlijk document ontvangen via mail waarin deze fotomontage wordt besproken. Hieronder is een link te vinden naar de fotomontage op Wikicommons.


http://commons.wikimedia.org/wiki/Special:ListFiles/Jouri_de_vylder


Kortfilm


Na een stressvolle dag op kantoor is er niets zo ontspannend dan een heerlijke mountainbiketocht. In deze kortfilm in het kader van de cursus 'beeld' wordt dit op gepaste wijze in beeld gebracht. In een afzonderlijk document dat wordt doorgemaild naar de docent wordt de synopsis, het scenario en het draaiplan besproken. Hieronder vind je de link naar de kortfilm die werd gepubliceerd op youtube.


http://www.youtube.com/watch?v=zcIFmZy7hS8