Gebruiker:Kameraad Pjotr/Waar gaan we dat schrijven?

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Af en toe duikt er eens een kantje op aan Pjotrtje waarvan ik me toch wel ernstig afvraag.. "Waar gaan we dat schrijven? Verrast" (Ja, ik ben mij er terdege van bewust dat smileys hier niet werken, maar ik ben zo iemand van het type dat toch overal smileys inzet, dus dik negeren zou ik zeggen.)
Zo wist ons (ok, ok, mijn Lach) geliefd Pjotrtje mij zojuist te melden dat het niét erg zou zijn als ik morgen ineens aan zijn deur zou staan! Voor een gevoelloze jongen die redelijk vaak duidelijk maakt dat hij niet gediend is van de avances van ondergetekende is dat een primeur. En ja, aan iemands deur gaan staan is nu niet bepaald baanbrekend - de persoon in kwestie moet u bijvoorbeeld al binnenlaten - maar met iemand als Pjotrtje is het een begin. Het is een begin zeg ik u!
Update (4 juli 2007)! De laatste tijd vertoont Pjotrtje eveneens een nooit geziene (tenminste niet bij hem) mate van empathie en heeft hij zich ontpopt tot happymaker, dit dan nog gratis en voor niets (in tegenstelling tot bepaalde andere louche figuren).
Nog steeds met de (soms iets te) vriendelijke groeten van Manon, waarvan Kameraad Pjotr hierzo nog altijd de grote held is.

Mag blijven staan. Kameraad Pjotr 30 jun 2007 21:51 (CEST)