Gebruiker:Kreyon/Voorbeelden

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Ik heb hier eerst enkele weken anoniem meegewerkt, en leuke feedback gekregen. Nu ik me heb aangemeld, wil ik eigenlijk eerst mijn gebruikerspagina netjes in orde maken. De beste manier lijkt me om even rond te neuzen, en ideeën uit andere gebruikerspagina's op te doen. Om wat bij te houden waar ik al ben komen kijken, maak ik hieronder deze (voorlopige) lijst van voorbeelden.

Eerst moet ik dat fout gedaan hebben: ik dacht dat er onder een gebruikersnaam verschillende lagen van doorverwijspagina's mogelijk waren. Dus: een link van mijn gebruikerspagina naar "lijsten", en dan van "lijsten" naar "inspirerende voorbeelden" enzoverder enzoverder. Mis dus! Als je in een pagina onder je gebruikerspagina een nieuw begrip maakt, en dat linkt... dan kom je weer in de algemene wikipedia terecht. En dan leest iedereen mee welk geweldig interessant nieuw artikel je hebt geschreven... Auw. Dat werd me (respectvol) gesignaleerd door Donderwolk, en dus doe ik het nu zo... Hopelijk is het nu wel OK.

Yep, ondertussen van Donderwolk te horen gekregen dat het prima is, en dat ik hem nog mag storen als ik vragen heb. Leuk!