Gebruiker:Laurensvanlieshout

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Taalvaardigheid

nl Deze gebruiker heeft het Nederlands als moedertaal.
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.
de-2 Dieser Benutzer hat fortgeschrittene Deutschkenntnisse.

Hoi, ik heet Laurens van Lieshout (1952) en ben lid van Wikipedia sinds mei 2005. Zie ook nl:Gebruiker:LaurensvanLieshout

Vanuit mijn werk heb ik me ooit verdiept in het lijmproces. Ik heb gemerkt dat er weinig elementaire kennis op dit gebied aanwezig is. Bovendien gebruiken leverancier (bewust of onbewust) merknamen of ander onduidelijke codes. Om enigszins een overzicht te verkrijgen heb ik mijn (generalistische) kennis aan Wikipedia toevertrouwd. Ik hoop dat ander met meer kennis op hun specifieke gebied het lijmen verder zullen uitdiepen. Zie Lijm, Lijmsoorten, Lijmhechtingsmechanismen en Lijmfaalmechanisme.

Tijdens het vastleggen van de kennis op lijmgebied stuitte ik op het vakgebied oppervlakte behandelingen. Omdat er ook hier geen duidelijk overzicht is ben ik begonnen met het catalogiseren van de verschillende oppervlaktebehandelingen. Ook probeer ik mijn kennis op het gebied van Vormgeefprocessen aan wikipedia toe te vertrouwen. Enige hulp hierbij zou welkom zijn.

Beroepsmatig (ontwerpen) houd ik me bezig met het overdragen van kennis op het gebied van productieprocessen (DfM- DFA) en ontwikkelprocessen. Mijn bescheiden kennis deel ik met Wikipedia.

Opmerking, van welke aard ook, zijn altijd welkom. e-mail

Waar ik van droom is dat wij de aarde verlaten en de ruimte gaan exploreren. Voordat we dit kunnen moeten we eerst ontsnappen aan de zwaartekrachthorizon. Droom met me mee. Deze droom heb ik vertaald in het boek 'Een duurzame toekomst in harmonie of expansie?' EAN 9789462545601 en 'Anti-informatie' EAN 9789403619651.