Naar inhoud springen

Gebruiker:Logipeople/Kladblok

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Logipeople is aanbieder van Logistieke arbeiders en Logistieke Bedienden. deze onderneming is speciaal opgericht om een antwoord te bieden aan de noodvraag voor kwantiteit van uiteenlopende logistieke profielen en naar kwaliteit van de deskundigheid en opleiding van de medewerkers. Daarmee doorbreken zij de cirkel van stagnatie van kennis die wordt aangeboden door de allombekende 'duizendpoot' uitzendkantoren uit het dagdagelijkse straatbeeld. Contradictoire is het fenomeen dat deze uitzendkantoren in alles trachten te specialiseren. Veel diepgang gaat verloren vaak saùen met de voeling en passie met het werkveld.

Praktische ervaring en de knepen van het vak doorgeven, dat gebeurt bij Logipeople op horizontaal niveau. Allen gelijkwaardig. Medewerkers hebben kennis die wordt doorgegeven, HR medewerkers hebben zelf in het werkveld gestaan als magazijnmedewerker of heftrukhauffeur of logistiek bediende en teamleader. Aanwerven vanuit eigen ervaring en kennis uit het verleden geeft deze onderneming een enorm belangrijk voordeel waar uitzendbureau's vaak tekortkomen

Een goede omgang met eigen personeel is waar Logipeople om gekend staat alsook hun inzet en flexibiliteit naar de klant.