Gebruiker:MajFreak

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Hm - blijkbaar dus 'mijn' wikipagina? Interessant. Nou, ik ben dus majoor Freek, ofwel in goed engels: Major Freak en ik ben onder andere bijzonder geinteresseerd in talen - zo heb ik in de tussentijd zo'n 7 talen bestudeerd en een keer een stuk of 5 talencursussen opgezet. Ik zou graag ooit nog eens ook nog Chinees en Arabisch willen bestuderen en ik vroeg me af of dat toevallig ook met wikipedia kan. Vandaar dan ook de volgende vraag aan de toevallige lezer van dit stukje:

Zijn er misschien ook talencursussen op wikipedia?

Rechts bovenaan zit een zoekvakje en een knop "Zoeken". Wat je daarmee vindt zijn encyclopedische artikelen over een taal, geen talencursussen.

Waarschijnlijk zijn er betere plekken om dit soort vragen te stellen en zal ik daar ongetwijfeld vanzelf ook wel achterkomen als ik hier wat meer tijd heb doorgebracht.

Wikipedia is een encyclopedie waar we met zijn allen aan werken, het is geen algemene discussie- of Vraag&Antwoord-ruimte. Daarvoor kun je beter op Usenet terecht. Maar als je iets aan de encyclopedie zou willen bijdragen dan ben je hier natuurlijk van harte welkom. Misschien kun je iets over die 7 talen vertellen op de betreffende pagina's... Vriendelijke groet, Rene Pijlman 17 mei 2003 15:40 (CEST)