Gebruiker:Marjoline

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Welkom op mijn gebruikerspagina.

Marjoline

Sinds mijn pensioen houd ik mij bezig met vrijwilligerswerk op het grafische en het IT vlak. Dit is omdat daar mijn jarenlange ervaring ligt, zodat ik daarmee het meest effectief ondersteuning kan verlenen. Het vrijwilligerswerk is bij de volgende soort organisaties:

  • Kunst
  • Autisme
  • Beheer landgoed (rijksmonument)
  • Blues muziek
  • Democratie

Ik heb met betrekking tot mijn bijdagen het advies gegeven hierover niet bij te dragen, na het ontvangen van het volgende advies:

"Hallo Marjoline, ook vrijwilligers werken ergens bij. Gewoon op jouw gebruikerspagina of op jouw overlegpagina vermelden dat je vrijwilliger bent bij genoemde organisatie is voldoende om een hoop wind uit een aantal zeilen te nemen. Overigens mag je er wel aan werken, maar wordt het wel sterk afgeraden. Je bent bij het onderwerp betrokken en per definitie dus minder objectief."

Derhalve ben ik hierover wel beschikbaar voor advies, maar ik zal hier geen pagina's aanmaken. Een uitzondering daarop is de pagina die ik aanmaakte voordat ik mij van deze beperking bewust was, namelijk die van DiEM25 (Democracy in Europe Movement 2025). Voor de NL tak van deze beweging doe ik de website, en ik begrijp nu dat ik hierdoor niet objectief kan bijdragen aan de verrijking van de kennis hierover. Vervolg aanpassingen op de bewuste pagina laat ik dus graag aan anderen over.

Wel blijf ik bereikbaar voor meer informatie via mijn overlegpagina. (Zie de tab hierboven.)