Naar inhoud springen

Gebruiker:Markdackus

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Op 14 januari 1976 ben ik geboren in Maastricht, hier ben ik opgetogen en woon ik nog steeds met veel plezier.

Na vele scholen ben ik in 1998 gevraagd om bij een Internet bedrijf te komen werken. Internet was nieuw, onbekend en zeker hot. In eerste instantie deed ik alles om het bedrijf draaiende te houden: website maken, hosting verzorgen, receptioniste spelen, administratie, beursen voorbereiden, websites verkopen, offertes maken enz. Heerlijk wat een tijd. Als broekie van 22 heb ik ontzettend veel geleerd. Binnen enkele jaren was ik helemaal geïntegreerd in het bedrijfsleven.

Langzamerhand kon ik de meeste van deze taken afstaan en hield ik over wat ik leuk vond. Techniek heeft me altijd het meeste geïnteresseerd. Uiteindelijk ben ik daarom netwerk- en systeembeheerder geworden.

Na een jaar of 6 vond ik het tijd om mezelf verder te ontwikkelen en te verbreden. Daarom heb ik gekozen om een lerarenopleiding wiskunde te gaan doen. Via de Leidse Onderwijs instelling op de Hogeschool Windesheim, een thuisstudie. Dit kon ik goed combineren met mijn werk. Nu zit ik in het laatste jaar van mijn opleiding en werk ik niet meer. Even wat vaart zetten achter mijn studie.

In mijn vrijetijd ben ik een redelijke fanatieke hardloper. Ik train ongeveer 6 keer per week.

Ook ben ik al jaren scoutingleider bij Scouting St. Lambertus Sterre der Zee.