Gebruiker:Mathias Vierstraete

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Audi RS6 Avant IAA front

Hallo.

Ik ben Mathias Vierstraete, student Bachelor Maatschappelijke Veiligheid, KATHO Zuid-West-Vlaanderen, departement IPSOC. Naast mijn opleiding aan de hogeschool, hou ik me vooral bezig met sport en ontspanning.

Voor ik begin aan het uitwerken van een nieuw lemma zal ik eerst uitgebreid het medium Wikipedia leren ontdekken. Hiervoor zal ik beginnen met het uitvoeren van kleine aanpassingen.

Vriendelijke Groeten

Mathias Vierstraete

Wikipediaklas[bewerken | brontekst bewerken]

Opdrachten:

  1. Vijftig (of meer) kleine correcties aan te brengen in bovenstaande artikels en de artikels van de studenten die jullie voorgaan: spellingsfouten of onderwerp een artikel aan de Elsschotproef. Begin hiermee, dit is makkelijk. Maak geen slagveld van de tekst waar je in werkt. Hou de tips die je in de schrijftraining kreeg, in je achterhoofd.
  2. Vijf bestaande pagina’s aan te vullen met relevante informatie, tussentitels interne en externe links (deze laatste alleen onderaan de tekst, niet in de tekst), boeken, fotomateriaal... Zo zorg je dat bestaande artikels groeien. Wees niet te bondig, overdrijf ook niet. Neem dit als tweede stap.
  3. Eén compleet nieuw lemma toe te voegen, een trefwoord dat past in E-veiligheid en hier niet aan bod komt.
Cesc Fàbregas Anderson

Spelerei[bewerken | brontekst bewerken]

Jaartal gebeurtenis
1995 Ajax wint Champions League
1997 vijftiende Elfstedentocht
1999 Manchester United wint Champions League


Help[bewerken | brontekst bewerken]