Naar inhoud springen

Gebruiker:Maxime Leleu/Kladblok

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Maxime Leleu, ook wel bekend als "Loi", is een rechtenstudent en social influencer. Hij werd geboren in een gezien van 3 en is dus enig kind. Zijn hobbies zijn lopen, mopjes kraken met de vrienden en vroeger ook fitnessen.

Reeds op jonge leeftijd leek Maxime Leleu aanleg te hebben voor het maken van mopjes. Hij ontpopte zich echter tot ware komiek in het vijfde leerjaar. Na het afwerken van zijn lagere school ging hij studeren in het Jozefietencollege van Melle. Hier had Maxime in zijn eerste jaren geen gemakkelijke periode: heimwee, zwaarlijvigheid en gebrek aan interesse vanwege de meisjes speelden hem parten.

In zijn derde jaar besloot Maxime echter naar de fitness te gaan. Het duurde niet lang alvorens hij een vrij gespierde torso ontwikkelde. Gesterkt door het zelfvertrouwen dat hij vond in zijn nieuwe voorkomen, begon Maxime zich nu toe te leggen op zijn studies, voetbal, rugby, tennis en humor. Later blijk hij in alle vijf succesvol.

Na zijn middelbaar diploma Latijn-Grieks te hebben behaald met Magna Cum Laude, besloot Maxime rechten te gaan studeren aan de Universiteit Gent. Hij zit momenteel in zijn derde bachelor, en volgt het modeltraject.