Naar inhoud springen

Gebruiker:MichaelMadern/Kladblok

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Peter Madern
Peter Madern in ....
Volledige naam Pieter-Jan Madern
Geboren .....
Geboorteplaats .......
Land Vlag van Nederland Nederland
Beroep Directeur Camps4Kids
Jaren actief 2008 - heden
[www.demvanmadern.nl Website]
Portaal  Portaalicoon   Media

Peter Madern (geboortedatum) is mediator, management en marketing consultant, en oprichter van Camps4Kids. Sinds november 2013 is hij voorzitter van de Vereniging Christelijke Recreatiebedrijven (VCR). Voor Camps4Kids is hij COO geweest van Compassion Nederland, waar hij heeft geholpen om de Nederlandse afdeling van de grond op te bouwen.

Biografie[bewerken | brontekst bewerken]

Peter Madern werd geboren in een christelijk gereformeerd gezin. (gedeelte over kindertijd)

Educatie/scholing[bewerken | brontekst bewerken]

Madern is na het gymnasium begonnen met de theologische opleiding aan de Theologische Universiteit Apeldoorn. Door een shift in carrière mogelijkheden is hij na vier jaar gestopt om de Management in Strategy and Finance opleiding te doen bij Schouten & Nelissen. Daarnaast heeft hij ook de Communication opleiding bij Schouten & Nelissen gedaan. Bovendien heeft Madern de Marketing in Sales en Products opleiding gedaan bij Nima B, en Post-HBO certificaat behaald bij CC Excellence voor Coaching.

Compassion Nederland[bewerken | brontekst bewerken]

Op (datum) werd Peter Madern benaderd door Paul Emans voor de positie (positie) bij Compassion Nederland. Dit zou echter doorgaan onder één voorwaarde: het behalen van de voorgenoemde Management opleiding. Hier heeft hij 12 jaar gewerkt en ten tijde van zijn vertrek zijn meer dan 20.000 kinderen gesponsord met een maandelijks bedrag. Dit getal is inmiddels gestegen naar 43.000 met een huidige jaarlijkse nettogroei van 1.427.

Als COO, Director of Operations, Peter Madern overzag alle afdelingen en was verantwoordelijk voor alle interne zaken.

Persoonlijk[bewerken | brontekst bewerken]

Dolf van de Vegte is getrouwd en heeft drie kinderen en acht kleinkinderen.

In juni 2018 maakte hij bekend dat hij ernstig ziek is. Er is bij hem uitgezaaide darmkanker ontdekt.[1][2] In september dat jaar werd er ook alvleesklierkanker bij hem ontdekt.[3]