Gebruiker:Milliped/InsingerGilissen Bankiers N.V.

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

InsingerGilissen Bankiers N.V. (InsingerGilissen) is een private bank én depotbank die cliënten en werknemers een springplank biedt naar een nieuw begin.

InsingerGilissen ontstond in 2017 uit een fusie tussen Insinger de Beaufort en Theodoor Gilissen Bankiers, Twee van oorsprong Amsterdamse private banks met een historie die teruggaat tot respectievelijk 1779 en 1881. InsingerGilissen maakt onderdeel uit van het netwerk van KBL European Private Bankers. InsingerGilissen heeft een eigen bankvergunning en staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten, De Nederlandsche Bank en de Europese Centrale Bank.

De bank heeft vestigingen in Amsterdam (hoofdkantoor), Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen en Rotterdam. Er zijn circa 325 medewerkers werkzaam en het toevertrouwde vermogen bedraagt circa 25 miljard euro.

Dienstverlening[bewerken | brontekst bewerken]

InsingerGilissen zich richt op vermogende particulieren en families, stichtingen, verenigingen, institutionele partijen en zelfstandig vermogensbeheerders.

InsingerGilissen biedt particuliere cliënten en stichtingen & verenigingen, naast onafhankelijk vermogensbeheer en beleggingsadvies, een breed palet aan private banking en wealth management producten en diensten. Het aanbod voor institutionele partijen bestaat uit asset management, asset consulting en alternatieve investeringsproducten.

Via InsingerGilissen Services is zij een depotbank voor zelfstandig vermogensbeheerders. Hierbij bepaalt de zelfstandig vermogensbeheerder het beleggingsbeleid en biedt InsingerGilissen ondersteunende diensten zoals effectenadministratie, rapportages en orderuitvoering.

Website[bewerken | brontekst bewerken]

www.insingergilissen.nl