Naar inhoud springen

Gebruiker:NathanDeGroot5

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Jonathan nataniel de groot geboren amsterdam 06-01-1998


nathan is geboren in tuindorp oostzaan als oudste zoon van twee hij heeft een zusje van 12 genaamd niamh zijn vader heet frank de groot hij werkt bij heerema als marine contractor, zijn moeder heet lorraine de groot oorsronkelijk uit liverpool.


als kind groeide nathan op in een tamelijk rustige wijk hij ging naar R.K. basischool de satelliet waarna hij tot groep 8 er op zat hij had veel vrienden die hem mochten later toen hij naar de middelbare school ging verloor hij contact met de meeste van zijn vrienden hij zit nu op Mediacollege Amsterdam op Dintelstraat 15 daar heeft hij twee beste vrienden badr phillipi en elffin van beers hij heeft ook een andere vriend genaamd misael nayoan. Nathan zit momenteel in het 2e leerjaar zijn lievelings vak is Grafie media hij kan erg goed opschieten met de docenten zijn werk doet hij dus zover nog goed. Hij is ook fan van de tv serie The big bang theory.

zijn lievelings droom is om naar de verenigde staten te emigreren om daar in Los Angeles te gaan wonen en daar beroemdheden te zien en te bezoeken hij wil ook opbezoek gaan naar de president van de verenigde staten. En hij wil ook een rang en/of status in de US army. En hij wil