Gebruiker:Nickybakker/Kladblok

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Generatie foto[bewerken | brontekst bewerken]

Generatie Foto
Geschiedenis
Opgericht 01-04-2020
Oprichter Nicky Bakker
Hoofdkantoor Leeuwarden
Land Nederland
Media
Website www.generatiefoto.nl
Portaal  Portaalicoon   Zakelijke dienstverlening

Generatiefoto[1] is een fotografie studio[2] in Nederland en is in 2020 opgericht door Nicky Bakker. De studio staat in Leeuwarden[3], Friesland[4]. De naam generatie foto is afkomstig van de soort foto's die gemaakt worden, dit zijn 3, 4 of 5 generatie families die gefotografeerd worden.

Generatie portret maken[bewerken | brontekst bewerken]

generatie portret maken
drie generaties[5] op foto

Het idee is ontstaan na de geboorte zijn zoon van de oprichter. Door de jarenlange ervaring in landschap fotografie was de overstap naar generatie fotografie niet moeilijk. Door de waarde die de foto's met zich mee brachten wist hij dat dit zijn nieuwe passie werd. Week in week uit werden de mooiste portretten gemaakt en is dit uitgegroeid tot een succes formule.

Service aanbod[bewerken | brontekst bewerken]

De generatie foto's kunnen zowel in de studio als op locatie geschoten worden. Hierbij is ook de mogelijkheid om dit op canvas, plexiglas, of aluminium af te drukken.

Drie generaties
Drie generaties
  1. bakkernicky@gmail.com, Generatie Foto | Voor de hele familie een unieke foto met een schat van waarde! Maak een afspraak en kom langs bij ons in de studio!. generatiefoto. Geraadpleegd op 1 juli 2022.
  2. (15 oktober 2021). Studio (fotografie). Wikipedia.
  3. (1 juni 2022). Leeuwarden (stad). Wikipedia.
  4. (3 juni 2022). Friesland. Wikipedia.
  5. bakkernicky@gmail.com, Generatie Foto | Voor de hele familie een unieke foto met een schat van waarde! Maak een afspraak en kom langs bij ons in de studio!. generatiefoto. Geraadpleegd op 1 juli 2022.