Gebruiker:NicoDruif

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Nico Druif

Mijn naam is Nico Druif, en ik zal zo af en toe eens een tekst toevoegen aan Wikipedia. In 2005 heb ik bijvoorbeeld mijn geboortedorp Hauwert toegevoegd. En ook een Nederlandse pagina over interaction design. Onlangs voegde ik de pagina over Pauline Slot toe. Ik werk graag met mijn stem, dus zo af en toe spreek ik eens een artikel in voor wikipedia.

Ik ben een ervaren freelance interaction designer, gespecialiseerd in het ontwerpen van websites en applicaties samen met de mensen die ze (gaan) gebruiken.[bewerken | brontekst bewerken]

Sinds 2004 werk ik aan een wereld waarin mensen zich vrolijk en slim voelen in de omgang met systemen. Dat doe ik door me in te leven in jouw gebruiker en hem centraal te stellen: human centered design.

Ik help je graag om ook jouw volgende product of dienst makkelijker te laten werken. Eerst brengen we samen de gebruiker en zijn doelen in kaart. Daarna stemmen we op iteratieve wijze met workshops, prototypes en door veel te schetsen af wat er precies nodig is. Zodoende testen we het ontwerp continu, van globaal concept tot detailwerk en frontend code.

Noem het iteratief, agile of lean: ik doe wat nodig is, werk hands-on en zorg dat er altijd visueel discussiemateriaal is om met elkaar over te praten. Ik luister goed en kom met rust en aandacht tot gebruiksvriendelijke en verleidelijke oplossingen waarvoor draagvlak is in jouw organisatie en waar je gebruiker blij mee is.

Externe links[bewerken | brontekst bewerken]