Gebruiker:Niele/Russisch-Oekraïnse oorlog van 2014

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Auteurs: Het artikel over de Russisch-Oekraïense oorlog werd hoofdzakelijk geschreven door de gebruikers gebruiker:Maiella en gebruiker:Niele. Een lijst van andere gebruikers die eventuele kleine wijzigingen aanbrachten zou te vinden zijn in de geschiedenis van de pagina

Alle bijdragers aan het artikel hebben zich ertoe akkkoord verklaart dat volgens de Creative Commons Naamsvermelding/GelijkDelen en de GFDL-licente dat schrijven van een hyperlink of URL voldoende naamsvermelding is om aan de Creative Commons-licentie te voldoen.
Dus: Hyperlink: Russisch-Oekraïense oorlog, hyperlink naar cache: [1]

Achtergrondinfo: Het artikel Russisch-Oekraïense oorlog werd verwijder en genomineerd ter verwijdering met het argument dat de belangrijkste oorlog in Europa sinds decennia, waar meer dan 3000 mensen stierven en tussen de 700.000 en 11.000.000 op de vlucht moesten gaan, eenvoudigweg niet zou bestaan. En de schrijvers van het artikel en Amnesty international oorlogspropagisten zijn omdat we durven te beweren dat er wel een internationaal gewapend conflict is tussen Rusland en Oekraïne.

Russisch-Oekraïense oorlog[bewerken | brontekst bewerken]

Inhoud artikel voorlopig nog te bekijken via [2]

en code aan te vragen via https://nl.wikipedia.org/wiki/Speciaal:GebruikerE-mailen/Niele