Gebruiker:Obroersma/Kladblok

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Sam Rodrigues
Plaats uw zelfgemaakte foto hier
Algemene informatie
Volledige naam Samuel Alencar Rodrigues
Geboren 19 Augustus 1990
Campos Sales, Ceará, Brazilië
Nationaliteit Braziliaans
Beroep student, muzikant

Samuel Alencar Rodrigues, Campos Sales, 19 Augustus 1990, artiesten naam Sam Rodrigues, is een vurige artiest met een 'Electrifying' optreden wat bestaat uit 'Groove' muziek met een 'Wild Romance'.

Sam Rodrigues is een solo artiest uit Utrecht maar is van origine uit Brazilië. Zijn muziek heeft een duidelijk doel op het oog: Energie geven, hou de luisteraar geboeid met het ritme en laat hem of haar mee neuriën op weg naar ergens. Vandaar ook zijn zelf bedachte genre; Electrical Groove Pop. Zijn optreden doet je denken aan een paar klassiekers, maar vergis je niet, Sam Rodrigues is volledig zichzelf en hij wil graag dat jij geniet van het feest dat hij brengt naar jou.

Eerste album[bewerken | brontekst bewerken]

In april 2016 heeft Sam Rodrigues zijn debuut single 'Animal' gelanceerd en later in dezelfde maannd lanceerde hij zijn debuut EP, ook genaamded 'Animal'. de EP is geproduceerd door JJJ Sielcken (Bekend werk van hem is met Jett Rebel & Lucas Hamming) en werd met enthousiasme ontvangen. Live uit Lloyd vondt het "Muzikaal smakelijk en dansbaar zoals Prince, Timberlake & Jamiroquai.". Hierna hebben Sam Rodrigues & zijn band vele shows & festivals bezocht door heel Nederland. Het werk voor een 2e EP is ook opgestart.