Naar inhoud springen

Gebruiker:Roel guldemond

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Deze gebruikerspagina begon ik op 7 juni 2010

Aanleiding was dat ik over het begrip 'open source' wilde zien wat er op Wikipedia is geschreven.

Op de Nederlandse pagina trof ik een verhaal aan. dat een vertaling leek van de Engelse pagina. Ik las daar voor mij onbegrijpelijke Nederlandse zinnen. Daarop probeerde ik een alinea te wijzigen in een betere tekst. In het Nederlandse artikel over 'open source' is mijn inziens nog heel veel duidelijker te maken. Ik ben benieuwd of daar behoefte aan is. Heb je die behoefte? Neem dan contact met mij op. Dan kunnen wij eens kijken hoe en wat er gedaan kan worden op dit gebied.


Over mijzelf: Roel Guldemond, sinds 1982 bezig met het beter laten werken van informatiesystemen. Veel logistieke en financiele systemen. In grote en kleine organisaties. Zodoende sinds 2006 aan het onderzoeken wat 'open source' kan bijdragen aan de kwaliteit van al onze informatiesystemen. Meer weten? Googlen geeft mijn inziens een aardig indruk van wat ik doe en wat mij drijft.

Vragen? Vraag!


Update 3 januari 2015

Eind 2014 heb ik -eindelijk- een stapje gezet om actiever te worden op Wikipedia. Alléén is de gebruikernaam ietsjes anders: ik schreef me per ongeluk een 2e keer in. Nu met mijn familienaam óók beginnend met een hoofdletter. Namelijk de "G". Zie: https://nl.wikipedia.org/wiki/Gebruiker:Roel_Guldemond