Gebruiker:Ronny0000/Archief1

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Verwijderingsnominatie[bewerken | brontekst bewerken]

Hi Ronny0000,
ik heb de vandaag aangemaakte politieke partijen voorgedragen voor verwijdering als "Niet Encyclopedisch" aangezien ze niet voldoen aan de richtlijn: "nationaal of internationaal karakter".
Groeten, JZ85overleg 31 jan 2012 09:47 (CET)

Hoi JZ, Helder! Allereerst bedankt dat je op mijn overleg pagina contact met me zoekt. Mijn uitgangspunt is, dat als er op de lemma Stichtse Vecht een lijst met partijen staat, dit volledig moet zijn. Niet alleen de lijst kloppend (en dat was het gelukkig) maar ook dat lokale partijen eenzelfde behandeling krijgen als lokale afdelingen van 'moeder-partijen'. Echter, ben ik wel van mening dat gemeenteraden zeker van belang zijn. De lokale partijen/afdelingen zijn het democratische element welke het dichtst bij de inwoners van ons land staan.

Voorts zie ik ook geen andere conventies die ik overtreed. Met groet, Ronald Ronny0000 (overleg) 31 jan 2012 09:57 (CET)


Verwijderingsnominatie Groep Frank van Liempdt DVV[bewerken | brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Groep Frank van Liempdt DVV dat is genomineerd door RenéV. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20120126 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 27 jan 2012 01:01 (CET)


Verwijderingsnominatie van o.a. Breukelen Beweegt[bewerken | brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. De genomineerde artikelen zijn: Breukelen Beweegt door JZ85, Streekbelangen door JZ85, Het Vechtse Verbond door JZ85, Maarssen Natuurlijk door JZ85, Duurzaam Stichtse Vecht door JZ85. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20120131 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 1 feb 2012 01:06 (CET)