Naar inhoud springen

Gebruiker:Roween20/Kladblok

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Parkeren bij luchthaven Schiphol

De Amsterdamse luchthaven Schiphol had in 2012 een recordaantal bezoekers. Op 20 december landde de 50 miljoenste bezoeker vanuit Singapore weer op Nederlandse bodem. Het gevolg van de populariteit van de luchthaven is dat steeds meer reizigers hun auto, al dan niet langdurig, willen parkeren op of rondom Schiphol.

Schiphol smart parking

Om aan de vraag naar parkeergelegenheid te voldoen richtte Schiphol zelf enkele parkings op. Voor de reizigers met een lager budget kwam er bijvoorbeeld Schiphol smart parking. Deze parking ligt direct naast Schiphol en werkt alleen met betrouwbaar gekwalificeerd personeel.

Andere parkings

Schiphol smart parking is uiteraard niet de enige parking die tegen een laag tarief parkeergelegenheid aanbiedt. Het aantal onafhankelijke parkings is in de afgelopen jaren flink toegenomen. Deze bieden alleen parkeergelegenheid aan tegen voordelige prijzen. Uiteraard ligt het hierbij ook aan de gestelde eisen van de consument.

Betrouwbaar

De vraag die rijst is uiteraard wanneer een parking betrouwbaar is. Hiervoor kunnen enkele websites geraadpleegd worden. Tenslotte zijn er ook parkings, zoals de parking die in een aflevering van Kassa onder vuur lag, welke minder betrouwbaar zijn. Om te kijken welke parking bij uw wensen past en betrouwbaar is kunt u kijken op: http://www.schipholparkerenvergelijken.nl