Naar inhoud springen

Gebruiker:RubenGamerNL

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Memes zijn iets dat grappig of niet grappig is bedoeld, er zijn ok soorten memes!

Soorten Memes: ~Meme~ ~Dead Meme~ ~Cringe Meme~ ~Corrupt Meme[Geen Informatie] ~Game Meme~ ~New Meme~ ~Video Meme~ ~ERR0R M3M3~


~Meme~ Een Meme is bedoeld om grappig te zijn, soms kan het ook vervelend zijn en dan raak je geïrriteerd en soms ben je er zat van!

~Dead Meme~ Een Dead Meme is iets dat bijna nooit meer word gebruikt en heel oud is, het is zo oud dat het niet eens veranderd word! Een dead meme is meestal niet leuk want het komt doordat hij bijna nooit meer gezien wil worden. En omdat meeste mensen het willen vergeten.

~Cringe Meme~ Een Cringe Meme is heel erg slecht gemaakt, niemand zal het leuk vinden om er één keer te naar kijken, het word dan "Cringe" genoemd, Cringe Memes zijn slecht gemaakt, er is weinig werk in gedaan en niemand wil er eens naar kijken!

~Game Meme~ Een Game Meme is een Meme van een game, zoals: ROBLOX, Fortnite, Minecraft, enzovoort, veel mensen houden echt heel veel van een Game Meme want soms is het hun favoriete game!

~New Meme~ Een New Meme is een Meme die net gemaakt is, het kan soms, Normaal zij, Later Dead Meme Worden, Cringe Zijn, Game Meme Zijn en veel meer!

~Video Meme~ Een Video Meme is een Meme die in een Video word afgespeeld, een Video meme kan ook Normale Meme, Dead Meme, Cringe Meme of Game Meme zijn. Meestal is het een korte Video Meme maar meestal ook een lange Video Meme.

~ERR0R M3M3~ Een ERROR Meme is een Meme dat een error heeft gehad, een error is iets dat fout ging, er mist dan iets in de Meme, het is fout gemaakt, en er zitten veel ERR0RS in.