Gebruiker:Sanne Stassen

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Over mezelf[bewerken | brontekst bewerken]

Ik ben Sanne Stassen en ik ben 23 jaar oud. Ik kom uit een groot gezin waar het altijd gezellig is. In mijn vrije tijd zoek ik dan ook graag de gezelligheid op met vrienden. Ik ga ook graag lopen en zwemmen om even helemaal te ontstressen. Verder speel ik ook tennis en geef ik tennisles aan kindjes tussen 3 en 9 jaar.

Studies[bewerken | brontekst bewerken]

Ik heb in 2011 het diploma rechtspraktijk behaald. Daarna ben ik dan gestart aan de verkorte bachelor rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven. Tijdens mijn stage van rechtspraktijk kwam ik voor het eerst in contact met de collectieve schuldenregeling. Omdat steeds duidelijker werd dat ik heel graag mensen in armoede wil begeleiden, heb ik besloten om de richting Sociaal Werk aan te vatten. Ik koos ervoor om het via afstandsonderwijs te doen, omdat ik graag het werken en studeren wou combineren.

Onderwerp[bewerken | brontekst bewerken]

Voor het vak economische, sociale en politieke geschiedenis mogen we een lemma uitschrijven over een zelf gekozen onderwerp dat betrekking heeft op het thema dorpsgeschiedenis. Ik heb gekozen voor het onderwerp "Langerlo". Dit is een gehucht van Genk, dat nu meer dan 900 jaar bestaat. Het is een klein gehucht, maar het heeft een heel rijke geschiedenis.