Naar inhoud springen

Gebruiker:Thies~nlwiki

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Thijs van de Vorst (1985)

Geboren en getogen Weertenaar (limburg) vanaf het eerst uur dat ik ter wereld kwam. Ik woon mijn hele leven al in de stad Weert waar de welbekende "Wieërtervlaai" vanaf komt. Iets waar je als Weertenaar best trots op mag zijn. Ik kom uit een gezin van 2 kinderen (heb nog een oudere broer). In mijn vrije tijd (en bij goed weer) zit ik voornamelijk op mijn mountainbike. In het weekend ga ik, wat vrijwel iedere student doet, met mijn vriend een pot bier drinken en de week doornemen wat hij of zij heeft meegemaakt. Kortom, socializen (excuus voor de verkeerde spelling).

Wat betreft het bewerken van artikelen op Wikipedia ben ik een Rookie tot en met! Ik moet alles nog leren over het aanpassen en fatsoenlijk uit laten zien van de artikelen die ik wil gaan bewerken. Mijn eerst project of te wel artikel dat ik wil gaan aanpassen is het artikel over de Thymus. Dit in verband met mijn opleiding waar ik momenteel meen bezig ben. Ik ben namelijk student Medisch Microbiologisch Laborant sinds september 2002 en zit in mijn laatste maanden tot mijn bezit van felbegeerde diploma. Degene die als een stuk hierover heeft geschreven ben ik daarom best een beetje dankbaar, want dan hoef ik niet een compleet nieuw artikel te schrijven. Nu is het een kwestie van "bewerken" :D


Even iets over mijn interessen. Mijn interessen gaan voornamelijk uit naar het hoe en waarom. Ik vind het daarom ook leuk om met iemand in discussie te gaan over het feit HOE iets is ontstaan of werkt en WAAROM dit zo is. Dit laatste is eigelijk wel een vraag die door niemand beantwoord kan en zal worden (tenminste, zo denk ik er over). Waarom? ik heb eigenlijk geen flauw idee. Daarom is het zo interessant.

Tot dusver iets over gebruiker "Thies". Mocht er iets zijn wat nuttig is voor de gemeenschap zal ik dit hier plaatsen. Voor de verder rest, laat ons bewerken!