Gebruiker:Troefkaart/Afspraak met LeonardH

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Volgens LeonardH zou er een afspraak bestaan tussen hem en verschillende, niet gedefinieerde, andere gebruikers. De eerste mij nu (15 december 2019) bekende melding van deze afspraak komt uit september 2019 en op 16 oktober 2019 vroeg gebruiker Robotje hem naar deze afspraak. Deze vraag is momenteel voor de tweede maal gearchiveerd, maar nooit beantwoord. Pas toen gebruiker Trijnstel hem vroeg naar de afspraak gaf hij, na de vraag eerst "per ongeluk weggehaald" te hebben, aan het niet te kunnen vinden. Binnen drie maanden is dus kennelijk iedereen vergeten wie, wat en waar een afspraak hebben gemaakt. Zelf (Troefkaart) ben ik me nergens van bewust en ook gebruikers Wikiwerner, Robotje en Vdkdaan geven aan niks afgesproken te hebben.

Omdat LeonardH (voorlopig) is gestopt met bewerken is dit voor nu een verzameling van links die zal worden omgezet in een verzoek aan de Arbitragecommissie zodra LeonardH of een van de vermoedelijk door hem gebruikte IP-adressen (zoals Gebruiker:185.217.208.183 en Gebruiker:81.206.250.33) weer (problematisch) begint bij te dragen. Ik heb echt wel betere en zeker leukere dingen te doen, dit overzicht is helaas nodig.

Wat staat er in de afspraak?[bewerken | brontekst bewerken]

Op de overlegpagina van DirkVE (30 september 2019):

De afspraak was dat er in goed vertrouwen zo worden overlegd tussen beide kampen en dat er gestopt zou worden met het opblazen van de eventuele issue's en het aanvragen van blokaanvragen.

Op de overlegpagina van LeonardH (1 oktober 2019):

Enige tijd geleden is afgesproken om een streep onder het verleden te zetten en beide kampen dienden zich correct en constructief op te stellen.

Op RegBlok (14 december 2019):

De afspraak was afgesproken beschreven door een moderator.

Bestaat de afspraak nog?[bewerken | brontekst bewerken]

Op RegBlok (14 december 2019):

Omdat men de afspraak al direct niet heeft nagekomen en men zogenaamd van niets weet is deze al weer maanden geleden ter ziele gegaan

Is er iets dat lijkt op een afspraak?[bewerken | brontekst bewerken]

Gebruiker Encycloon heeft gezocht en denkt dat dit blokverzoek de afspraak is waar LeonardH wellicht aan refereert.

Wat is het probleem?[bewerken | brontekst bewerken]

Door zich te beroepen op een afspraak wekt LeonardH de indruk dat hij zich ten op zichte van enkele, niet gedefinieerde, gebruikers de dingen kan veroorloven die deze gebruikers hem juist verwijten. Door niet toe te lichten waar deze vermeende afspraak staat en met wie de afspraak is gemaakt creëert LeonardH een vrijbrief bij wangedrag, want "de afspraak". Het is zeg maar zijn en:Get Out of Jail Free card en los van dat het niet klopt, die vrijbrief heeft hij niet, want die heeft niemand.