Gebruiker:Tropenman/kladblok

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Op aanraden van MoiraMoira heb ik hier een "kladblok" aangemaakt. Hierin bewaar ik de meest recente versie van mijn gebruikerspagina:

Mijn zeiljacht gezien van op het dek, zelfgemaakte foto ge-upload vanaf wikipedia Commons waar ik actief ben onder de naam "Tropenmann" (met dubbel nn dus, aangezien ik niet tweemaal kon aanmelden onder de zelfde naam zo werd mij verteld.

Tropenman is een gebruiker van de Nederlandse wikipedia. De naam slaat op het feit dat ik voorheen enkele jaren op de Antillen heb gewoont en lange tijd in de tropen heb mogen vertoeven. Doorgaans kan men contact met mij opnemen via mijn overlegpagina hier op de Nederlandstalige wikipedia. Hiervoor was ik al een poosje actief onder mijn IP adres. Op de Engelse heb ik mij nog niet aangemeld: allicht doe ik dat later: ook hier weer, ik ben bereikbaar maar in dat geval op de overlegpagina van mijn IP adres. Het zelfde geld vervolgens voor mij op de Portugese wikipedia, waar ik sporadisch bijdragen lever, met name hulp bij bronnen voor vertalingen (leg uit waar deze vandaan komen).