Naar inhoud springen

Gebruiker:Wikipediagirl10/Kladblok

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Cabo Verde

Cabo verde (KaapVerdië) is een land naast Portugal. De taal die je daar spreekt is een beetje portugees maar dan met echt cabo woorden ze noemen het: Criolu. Het is een heel erg warm land het regend daar haast nooit soms miezerd het een beetje maar echte regen als hier is het niet.

School

De school in Kaapverdië is niet zoals hier, ze hebben een uniform en en tassen. De uniformen van de jongens hebben korte mouwen en korte broeken. Bij de uniformen van de meisjes hebben ze een strik in hun haar korte mouwen en een rok. alle uniformen zijn grijs.

Huizen

De Huizen in Kaapverdië zijn met kleine scheurtjes. Sommige huizen lijken op Kleine Villa's, Zodat er meer mensen in kunnen wonen.

Winkels

De winkels ik Kaapverdië Zijn net zo mooi als hier in Nederland. Ze Hebben WisselGeld en nog meer. De ijsjes in Kaapverdië zijn net zo lekker als hier. Als je een chocolade ijsje wil zitten er ook chocolade stukjes in! Hetzelfde met andere smaken.

EINDE

Ik hoop dat jullie er veel van hebben geleerd. Kaapverdië is volgens mij een vergeten land dat vind ik erg jammer!, Want het is zo'n mooi land! Dit was mijn Kaapverdië pagina :) Nog 1 ding: Ga ook naar Kaapverdië dan leer je nog meer!