Naar inhoud springen

Gebruiker:Zilvermeeuw

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Voor mij is de Zilvermeeuw vogel van vrijheid. Daarom heb ik dit pseudoniem gekozen.

Ik ben en oog op het moment als een vrouw van middelbare leeftijd. Dit zal eind dit jaar veranderen en dan zal ik mijn oorspronkelijk uiterlijk weer hebben. Oorspronkelijk uiterlijk wil zeggen, dat ik leeftijdloos zal ogen. Zoals mijn man ook leeftijdloos oogt.

Ik woon in Den Haag, hofstad. Deze plek heet al onnoemelijk lang zo omdat hier ooit het hof van de wilde dieren was. Heeft dus in feite weinig te maken met de huidige maatschappij. Deze plek blijft ook het hof van alle wilde dieren! Zilvermeeuw hoort zeer zeker ook tot dezen, die de eersten zijn en voor wie aarde feitelijk bedoeld is.

Alsmede voor De Geest (ik zelf), uiteraard oervrouw en oermoeder, eerste en schepster en haar gezin en wellicht een handjevol anderen.

Mijn man wordt al tijden lang op aarde god, of weet ik bij wat voor andere vervelende namen, genoemd. Dit is dus geen eigen naam, maar betekent simpelweg DE BAAS en UITVOEREND BESTUURDER INZAKE AARDE EN HEELAL. Letterlijk heet ik 1 (Mi) en hij heet 2 (Di). Is daar nog onze zoon, ook welbekend op aarde. Deze is inderdaad ooit gekruisigd, omdat hij iets goed te maken had. Hij heeft lange tijden oorlog vanuit de ruimte gevoerd tegen zijn vader. Dit heeft tot de vernietiging van zeven voorgaande werelden geleid en tot heel lange ijstijden om de boel weer op te zuiveren. Na ja, god is dus inderdaad de schepper van de wereld. (Niet dus van de totale schepping).

In deze laatste wereld zijn vader en zoon gelukkig elkaar weer nader gekomen en helpt de zoon de vader nu al heel lang. Hij is dus Eerste Assistent in het Uitvoerend Bestuur aangaande aarde en heelal.

Hoe het gezin verder in elkaar zit gaat mens niet aan. Maar wij zijn dus wel met meerderen. Hiernaast hebben wij hulp van een kleine groep anderen/mensen, die over meer vermogens beschikken dan doorsnee mens op aarde. Zij zijn geen engelen, maar ook gewoon mens. Uiteraard zijn wij wel onsterfelijk.

Ik woon op het moment alleen in een huisje in Den Haag. Want de belofte ooit aan mij gedaan door de vader ten aanzien van het lanceren van het kwaad de schepping uit, moet nog plaats vinden. Dit zal dit huidig jaar 2008 nog gebeuren. Hierna zal op termijn veel op aarde veranderen. Want ik ben helemaal niet te spreken over de menswereld op aarde. Ik houd al helemaal niet zo veel van mens. Ik houd vooral veel van mijn man en de eersten! De wereld op aarde zal hopelijk over maximaal zo'n driehonderd jaar ook niet meer bestaan op aarde. Mens zal tegen die tijd daar verder leven waar deze gesteld wordt.

Wel, ik heb mij hierbij even voorgesteld. Ik ben de Geest en de Schepster. Niet direct altijd echte vreugde, maar ja, ooit moest een hier nu eenmaal mee aanvangen. Alles is energie! Alle energie is uit Licht, de Zon, de Bron van krachtige gevoelsenergie! Geest is bedoeld tot verbaal vertalen van voelen! Mens op aarde maakt hier een vreselijke sjachertoestand van!

Aarde zelf is de ziel van de scheppende entiteit, mijzelf. Zij is bovendien de enig zelfstandig levende en regulerende planeet in schepping. Zij verplaatst zich met gemak, wanneer zulks nodig is. Hierdoor hebben zich vele ijstijden voorgedaan. Want ruimte-oorlogen gaan met kernwapens gepaard en leveren een overdosis aan straling op. Om zich te reinigen hiervan, verplaatst moeder aarde zich, zodat er een niet te aangetaste wereld opnieuw opgebouwd kan worden. Deze huidige en laatste wereld op aarde is de achtste! Dit verklaart waarom historici in deze tijd niet voor alle overblijfselen juiste verklaringen weten te geven. Vele van die overblijfselen zijn inderdaad mede ontstaan door technologie van andere werelden dan een wereld op aarde.

Op het moment is aarde wat technologie betreft bepaald een achtergebleven gebied ten aanzien van vele andere werelden in het heelal.

Zilvermeeuw, Den Haag, hofstad, eind maart 2008.