High Stakes Poker

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verouderd Dit artikel bevat verouderde informatie en zou bijgewerkt moeten worden. U wordt uitgenodigd om dit artikel bij te werken.


High Stakes Poker
High Stakes Poker
Speelduur per afl. 43 minuten
Presentatie
Land van oorsprong Verenigde Staten
Taal Engelse
Locatie Las Vegas
Productie
Producent
Uitzendingen
Afleveringen 158
Seizoenen 11
(en) IMDb-profiel
Portaal  Portaalicoon   Poker

High Stakes Poker is een cashgame-pokerprogramma uitgezonden door televisiezender PokerGO in de Verenigde Staten.[1] De variant die gespeeld wordt is No Limit Texas Hold 'em.

Seizoenen[bewerken | brontekst bewerken]

Het eerste seizoen van High Stakes Poker werd uitgezonden in januari 2006. Het tweede seizoen (16 afleveringen) begon op 5 juni 2006. Het derde seizoen van High Stakes Poker is opgenomen in Las Vegas. Het werd voor het eerst uitgezonden in januari 2007. Nieuwe spelers in het derde seizoen waren onder andere Jamie Gold, Phil Ivey, Chris Ferguson, Patrik Antonius en Paul Wasicka. Spelers als Doyle Brunson, Daniel Negreanu, Sammy Farha, Phil Laak, Jennifer Harman, Barry Greenstein, Erick Lindgren en Mike Matusow keerden terug aan tafel.

Vanaf het jaar 2007 tot en met het jaar 2010 werd startte elk jaar een nieuw seizoen; namelijk seizoen vier tot en met zeven. Het programma startte weer vanaf 2021 met seizoen acht, en heeft tot en met 2024 elk jaar een seizoen uitgezonden.

Spelers[bewerken | brontekst bewerken]

References[bewerken | brontekst bewerken]

  1. [1].