Lijst van afleveringen van How to Rock

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Dit is een lijst van afleveringen van de televisieserie How to Rock. De serie ging op 4 februari in première. Elke aflevering start met "How to Rock".

Overzicht[bewerken]

Seizoen Afleveringen Uitgezonden
Seizoenspremiere Seizoensfinale
1 26 4 februari 2012 8 december 2012

Seizoen 1: 2012[bewerken]

  • De serie is sinds oktober 2013 in Nederland te zien op TeenNick
  • Deze serie wordt sinds de zomer van 2014 ook op Nickelodeon uitgezonden, in een Nederlandse nasynchronisatie.
Nr. Titel Regisseur Schrijver Uitzenddatum Vlag van Verenigde Staten Productiecode
1 How to Rock Braces and Glasses Eric Dean SeatonJim O'Doherty4 februari 2012101

Na het krijgen van een beugel en een bril hoort Kacey Simon (Cymphonique Miller) niet meer bij de populaire groep The Perfs op school. Ze wordt goede vrienden van de bandleden van Gravity 5, Stevie, Zander, Kevin en Nelson. Als leadzangeres brengt Kacey de band tot een nieuwe hoogte en doen mee aan een wedstrijd waarin ze strijden tegen de Perfs en Kacey's vroegere vriendinnen, Grace en Molly. Noot: Deze aflevering was al eerder gratis te downloaden via iTunes.
Gasten: Kirk Fox als Mr. March, Jacob Houston als Andy Bartlet en Algee Smith als Spencer Haynes.

Liedjes: "Only You Can Be You" en "Rules for Being Popular" 
2 How to Rock a Messy Bet Roger S. ChristiansenNina Bargiel4 februari 2012105

De hangplek van Gravity 5 is erg rommelig en Kacey probeert iedereen te overtuigen om mee te helpen, maar niemand wil. Kacey besluit dit te doen door een wedstrijd. Ze gaan een weddenschap aan over wie het langst zonder zijn favoriete voorwerp kan. Stevie haat the Perfs maar mag niets lelijks over ze zeggen, Zander mag niet in de spiegel kijken, Kevin en Nelson mogen hun favoriete spel Furious Pigeons niet spelen en Kacey mag haar mobiel niet gebruiken. Later blijkt het voor Kacey heel moeilijk te worden omdat Kacey een SMS-bericht ontvangt van haar droomjongen, Tony. Noot: Furious Pigeons is een parodie van "Angry Birds"

Liedjes: "Go With Gravity" 
3 How to Rock a Guest List Rich CorrellBill Martin & Mike Schiff11 februari 2012106

Justin Cole, de meest populaire jongen van school deelt uitnodigingen uit voor het grootste feest van het jaar. Kacey besluit om ervoor te zorgen dat Gravity 5 ook wordt uitgenodigd. Maar nu voelt ze de druk om met Gravity 5 tussen al de populaire kinderen te lopen en besluit ze om ze een cursus coolheid te geven, maar later komt ze erachter dat om je vrienden te laten veranderen voor jou, fout is. Tijdens het feest blijven Justin en Stevie een beetje rondhangen. Zander is geïrriteerd door The Perfs, Kevin en Nelson proberen grappig te zien en Kacey ruïneert uiteindelijk het feest.

Liedjes: "Hey Now" 
4 How to Rock a Statue Rich CorellErica Spates & Sam Littenberg-Weisberg18 februari 2012107
Nadat Zander een standbeeld maakt van Kacey en doet mee aan de kunstwedstrijd. Kacey vindt dat het beeld een make-over nodigt heeft en breekt per ongeluk de neus van het beeld. Ze wil niet dat Zander erg teleurgesteld is en besluit ze het hem niet te vertellen. Kacey besluit om zichzelf zilver te verven en het kapotte standbeeld te vervangen. Wanneer Zander het beeld probeert te bewegen en kietelt Kacey komt hij erachter dat ze zijn beeld heeft gebroken. 
5 How to Rock a Music Video Roger S. ChristiansenYamara Taylor & Lena D. Waithe25 februari 2012104

Wanneer de muziekvideo van The Perfs erg populair is op het internet, helpend naar roem (compleet met een merchandise). Kacey vindt dat Gravity 5 ook een muziekvideo zou moeten maken en zo The Perfs hun roem afnemen. Echter, door de koppigheid en bazigheid van Kacey wordt Gravity 5 opgeheven door een breuk tussen de vriendschap.

Liedjes: "Good Life" en "Rules for Being Popular" 
6 How to Rock a Election Adam WeissmanBill Martin & Mike Schiff3 maart 2012114

Kacey strijdt tegen Molly voor klassenpresident, en de peilingen laten zien dat de race erg moeilijk wordt, doordat ze beiden bijna gelijke stemmen hebben. Kacey vraagt aan Kevin of hij ook mee wil doen om Kacey te helpen, en uiteindelijk terug te trekken zodat ze op Kacey gaan stemmen. Kacey is zo overtuigd dat het plan werkt dat ze al een overwinningsfeest aan het plannen is en heeft beloofd dat zij Big Time Rush kan regelen voor dat. Maar, er gebeurt wat met Kevin als hij proeft van de populariteit als klassenpresident en Kacey moet nu strijden tegen Molly en Kevin. Kacey realiseert zich dat vriendschap belangrijker is dan het winnen van de race, ze helpt Kevin bij het winnen van de strijd en belooft alsnog dat Big Time Rush zal komen optreden, wat uiteindelijk ook gebeurt.

Speciale gasten: Big Time Rush als zichzelf

Liedjes: "Music Sounds Better with U" (door Big Time Rush) 
7 How to Rock a Newscast David DeLuiseBill Martin & Mike Schiff17 maart 2012112

De groep heeft de leiding van het Brewster High nieuwsteam en beide Kacey en Molly strijden om Hoofd Verslaggever te zijn. Als de producer, kiest Stevie Molly, omdat ze vindt dat Molly serieuzer is dan Kacey. Kacey voelt zich gekleineerd en uiteengezet om te bewijzen dat ze een betere baan kan doen. Stevie besluit om ze te laten concurreren, maar wanneer Molly een schokkend rapport geeft over het chloorgehalte in het school-zwembad, kan Kacey niets beter vinden om hoger te staan dan Molly. Wanhopig om Molly te verslaan, gaat Kacey live met een verhaal gebaseerd op geruchten en stuurt de hele school in paniek. Wanneer Kacey ontdekt dat de schimmel helemaal geen schimmel is, voelt ze de druk van haar mede bandleden om Stevie de waarheid te vertellen, vooral sinds de sporters van het rugby-team zijn toegelaten om te trainen in Gravity 5's repeteer-kamer omdat de gym werd afgesloten.

Gast ster: Jacob Houston als Andy Bartlett

Liedjes: "You Want News, Babe" en "Today's School News" 
8 How to Rock a Prank Eric Dean SeatonLena D. Waithe & Yamara Taylor24 maart 2012108

Kacey wordt verliefd op een hogeklasser, Dean Hollis. Juist als ze net een date krijgt met hem, haalt Molly een grap uit met haar en verlaat een zwaar vernederde Kacey, zonder een date. Als wraak, haalt Gravity 5 een grap uit met de Perfs, maar het mislukt, samen met Kacey and Zander's handen aan elkaar gelijmd. De situatie dreigt de grote date met Dean te saboteren.

Gast ster: Jacob Artist als Dean Hollis 
9 How to Rock a Secret Agent Eric Dean SeatonDavid Sacks31 maart 2012103

Kacey is vastbesloten om Molly te overtreffen op het school feest. Ze stuurt Stevie undercover om erachter te komen wat Molly gaat dragen. Vervolgens, geraken de Perfs in Stevie's hoofd. Ze wordt een echte Perf en vergeet alles over haar vrienden. Wanneer Stevie realiseert dat ze wordt gebruikt, maakt ze een plan om hun terug te pakken. Ondertussen, maken de jongens een weddenshap; wie als laatst een date krijgt, moet een jurk dragen naar het feest. Nadat Zander wordt afgewezen door een meisje dat later met Kevin naar het feest gaat, is hij verwoest, sinds niemand hem ooit heeft afgewezen in zijn hele leven. Kacey gaat met Nelson naar het feest zodat Zander een jurk moet dragen. Als Molly en Stevie meer tijd doorbrengen met elkaar, voelt Grace zich uitgesloten, sinds zij altijd meeging met Molly, maar nu negeert Molly haar compleet. Stevie gaat terug bij Gravity 5, en Grace wordt weer Molly's beste vriendin. Op het feest, blijkt het dat Stevie's plan was om te zorgen dat Molly en Kacey dezelfde jurk dragen, wat werkt. Helaas draagt Zander ook dezelfde jurk als hun.

Liedjes: "Move With the Crowd" 
10 How to Rock a Lunch Table Eric Dean SeatonSteven James Meyer7 april 2012102

Kacey mist het zitten aan haar oude tafel in the cafetaria en stopt bij niets om hem terug te winnen van de Perfs. Ondertussen, leiden Nelson en Kevin een protest tegen de lunchdames en het vies eten dat ze serveren.

Liedjes: "Go With Gravity" 
11 How to Rock a Birthday Party Sheldon EppsErica Spates & Sam Littenberg-Weisberg14 april 2012111

Kacey en Nelson hebben dezelfde verjaardag, dus besluit Kacey om haar verjaardagsfeestje te delen met hem. Maar tijdens het plannen van het feestje, negeert Kacey Nelson's ideeën compleet, en laat Nelson zich verdrietig voelen samen met haar gevoel dat ze een slechte vriend is. Ondertussen, zoeken Kevin, Zander en Stevie een verjaardagscadeau voor Nelson. Als ze het lievelingsboek van Nelson vinden, gesigneerd door de schrijver, doen ze er alles aan om het boek te kopen op het internet.

Liedjes: "Last 1 Standing" 
12 How to Rock a Part-Time Job Eric Dean SeatonDavid Sacks21 april 2012109

Stevie helps Kacey een parttimebaan te krijgen bij de smoothie shop waar ze werkt, Danny Mangos, om haar moeder terug te kunnen betalen voor een grote creditcard factuur. Maar, wanneer Kacey ontdekt dat werknemers gratis smoothies kunnen krijgen, geeft ze per ongeluk veel te veel gratis smoothies aan de klanten, waaronder Dean, diegene waar Kacey verliefd op is. Vervolgens, worden Kacey en Stevie ontslagen, wat Stevie erg ongelukkig maakt. Ondertussen, probeert Zander zijn ukelele te spelen in het winkelcentrum zonder dat de bewaker het ontdekt en proberen Nelson en Kevin coupons uit te geven van de winkels waar ze werken.

Gast ster: T.J. Miller als Danny Mango, de eigenaar van Danny Mangos

Liedjes: "Last 1 Standing" 
13 How to Rock Halloween Rich CorrellNina Bargiel28 april 2012116

Halloween is aangekomen en Kacey kan niet kiezen of ze dit jaar samen met haar band leden gaat trick-or-treaten, of als ze naar een Perf party gaat. Nadat ze in slaap valt, eidigt Kacey in een droom waar de Perfs in vampieren zijn veranderd en waar Gravity 5 in weerwolven zijn veranderd. In de droom, is Kacey "De Uitverkorende". De twee groepen beginnen te strijden om Kacey's trouw en moet ze kiezen welke identiteit van haar is.

Liedjes: "War on the Dance Floor" 
14 How to Rock a Basketball Team Adam WeissmanNina Bargiel5 mei 2012113
15 How to Rock a Love Song Sean K. LambertDavid Sacks30 juni 2012115
16-17 How to Rock Cee Lo Eric Dean SeatonDavid M. Israel25 augustus 2012123-124
18 How to Rock a Singing Telegram Adam WeissmanDavid Sacks22 september 2012125
19 How to Rock a Yearbook Roger S. ChristiansenDavid Sacks29 september 2012118
20 How to Rock a High School Sensation Sheldon EppsNina Bargiel13 oktober 2012119
21 How to Rock a Good Deed David DeLuiseBill Martin & Mike Schiff20 oktober 2012120
22 How to Rock a Camping Trip Shannon FlynnErica Spates & Sam Littenberg-Weisberg27 oktober 2012121
23 How to Rock a Fashion Victim Sean LambertBill Martin & Mike Schiff3 november 2012122
24 How to Rock a Uniform Shannon FlynnBill Martin & Mike Schiff10 november 2012117
25 How to Rock a Tennis Ball Sheldon EppsDavid Sacks1 december 2012126
26 How to Rock Christmas Neal IsraelErica Spates & Sam Littenberg-Weisberg8 december 2012110