Love in a Bottle

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Geplaatst:
03-05-2021
Genomineerd: verbetering nodig   Verbetering gevraagd!

Ten minste een van de mensen die meewerken aan Wikipedia vindt dat deze pagina in deze vorm niet binnen de Wikipedia-encyclopedie past.
De hiervoor opgegeven reden is: Onvoldoende onafhankelijke bronnen die zelfstandig over de film hebben geschreven en niet de producent napraten.

De pagina is daarom aangedragen op de beoordelingslijst. Daar is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de beoordelingsnominatie te vinden.

Help mee dit artikel te verbeteren, zodat het voldoet aan de conventies van Wikipedia.

Na plaatsing op de beoordelingslijst blijft dit artikel minstens twee weken staan, zodat eventuele bezwaren ingebracht kunnen worden. Als u het artikel zodanig kunt verbeteren dat daarmee de redenen voor verwijdering komen te vervallen, aarzel dan vooral niet om het te verbeteren. Vergeet niet om dit op de genoemde lijst te vermelden. Indien u van mening bent dat het artikel dusdanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past, vraag dan op de lijst (of aan de nominator) of dit sjabloon verwijderd mag worden.

NB: deze melding dient te blijven staan tot de beoordelingsdiscussie afgesloten is.
Algemene informatie is te vinden op Wat Wikipedia niet is en de uitleg bij "te beoordelen pagina's".

(//)

Love in a Bottle is een toekomstige film van Paula van der Oest. De hoofdrolspelers zijn Hannah Hoekstra en James Krishna Floyd.[1] Producenten zijn Alain de Levita, Paula van der Oest en Mark van Eeuwen van productiehuis Levitate Film. De release in de Nederlandse bioscopen staat gepland voor zomer 2021.[2]

De film gaat over twee personen die elkaar vlak voor de coronapandemie hebben ontmoet, maar elkaar vanwege de quarantainemaatregelen niet meer kunnen zien. Hun liefde speelt zich daarom online af via FaceTime.