Mommy's Little Girl

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Mommy's Little Girl
Alternatieve titel(s) Mommy's Little Murderer
Regie Curtis Crawford
Producent Curtis Crawford
Donald Osborne
Scenario Christine Conradt
Mark Sanderson
Hoofdrollen Fiona Gubelmann
Emma Hentschel
Muziek Richard Bowers
Productiebedrijf NB Thrilling Films 2
Reel One Films 5
Distributie Lifetime Television
Première Vlag van Verenigde Staten 19 maart 2016
Genre Drama
Speelduur 90 min.
Taal Engels
Land Vlag van Canada Canada
Budget US$1,5 miljoen
(en) IMDb-profiel
(mul) TMDb-profiel
Portaal  Portaalicoon   Film

Mommy's Little Girl is een dramafilm uit 2016 die in Canada werd geproduceerd voor de Amerikaanse kabelzender Lifetime, alwaar hij op 19 maart 2016 voor het eerst werd uitgezonden.

De film werd matig ontvangen. Op IMDb behaalt hij 5,9 op tien.[1] Bij Rotten Tomatoes heeft hij een publieksscore van 29%.[2]

Verhaal[bewerken | brontekst bewerken]

Leeswaarschuwing: Onderstaande tekst bevat details over de inhoud of de afloop van het verhaal.

De tienjarige Sadie groeide op bij haar grootouders nadat haar vader verongelukte en haar aan alcohol verslaafde moeder niet voor haar kon zorgen. Ze waren erg streng, en voor het minste werd ze zwaar gestraft. Ze is dan ook opgetogen als haar moeder, die inmiddels zelfstandig kapper en verloofd is, haar komt ophalen.

Bij het minste dat ze fout doet gelooft Sadie dat ze teruggestuurd zal worden. Als haar grootmoeder op bezoek komt, fluistert die haar in dat haar moeder genoeg van haar begint te krijgen. Als ze in het park zijn lokt Sadie de vrouw daarom mee en duwt haar van een rots.

Als ze op school ruzie krijgt met een klasgenootje, steelt ze een stuk speelgoed van hem. De juf blijft haar aansporen het terug te geven en ze begint te geloven dat ook zij haar weg wil. Daarom brengt ze ook de juf om het leven, gebruik makende van diens notenallergie.

Later komt haar stiefvader achter de leugen waarmee Sadie verdoezelde dat ze bij het huis van haar juf was geweest. Denkende dat ook hij tegen haar is, werkt ze hem met een honkbalknuppel tegen de grond om hem vervolgens te bedreigen met een keukenmes. Op dat moment komt Sadies moeder thuis, en komt alles aan het licht. Sadie wordt opgenomen in een instelling, waar ze regelmatig door haar moeder wordt bezocht.

Rolverdeling[bewerken | brontekst bewerken]